Dentalni Asistent: nađite posao već za vrijeme studija - iskustva polaznika Učilišta Ambitio

Učilište Ambitio osnovano je na temelju višegodišnjeg iskustva u obrazovanju za potrebe tržišta rada. Iz tog iskustva naučili smo da je vrlo važno kreirati obrazovne programe na temelju zahtjeva potencijalnih poslodavaca čime se zadovoljavaju potrebe tržišta rada i omogućava lakše zapošljavanje polaznika obrazovnih programa kreiranih u suradnji s gospodarstvom.

Cilj Učilišta Ambitio je dati podršku polaznicima naših programa u profesionalnom razvoju i omogućiti kontinuirano usavršavanje.

Mišljenja polaznika 4. generacije programa stjecanja SSS i prekvalifikacije za zanimanje dentalni/a asistent/ica nakon završenog programa i obrane završnih radova

„Ja sam inače osoba koja uvijek traži i ide naprijed, želi samo naprijed gurati u životu. Međutim onda sam došla do jedne granice svog života kada sam vidjela da s mojom željom ne mogu naprijed. Tu se pojavio zid. Radila sam fizičke poslove u jednom domu zdravlja u ordinaciji na mjestu koje nisam htjela, ali sam s ovim svojim žarom uvijek znala da mogu više. Neću stati i idem dalje. Istraživala sam na internetu, upisala prekvalifikaciju i pojavila mi se ova škola. Nisam do sada znala što je dentalni asistent. Primijetila sam da je to rad u ordinaciji. Da je to ono što sam zapravo ja htjela od samog početka, rad sa zubima. Pomislila sam to je to. Godinu dana nakon školovanja stojim u onoj istoj ordinaciji s početka priče u svojoj bijeloj kuti u drugoj ulozi. Tada sam shvatila da je sve moguće, da je samo nebo granica.Ivona Pleše

„Vrhunska ste ekipa, svaka vam čast. Oduvijek me zanimala zdravstvena struka. Imala sam još kao dijete ambicije prema stomatologiji. Međutim nakon gimnazije sam se ipak odlučila za dva fakulteta sa kojih sam odustala. Htjela sam neku promjenu u obliku prekvalifikacije, jer smatram da za fakultet uvijek ima vremena. Nadmašili ste moja očekivanja od ovog Učilišta. Toliko znanja i prakse ste nam prenijeli, stvarno sam zadovoljna i iskreno nemam nikakvih negativnih kritika.”

„Na ovo Učilište došla sam na nagovor svojih prijateljica koje su sve većinom završile neko zdravstveno usmjerenje ili su medicinske struke fizioterapeuti i sl. Prvi dan dolaska u učilište bila sam uplašena jer sam mislila da ja to ne znam, da ja to ne mogu i da nisam rođena za to, jer je to ipak grana medicine. S vremenom sam dobila baš lijepi “vjetar u leđa” od osoba koje ovdje rade i podučavaju, a posebno bih izdvojila predavače gđu. Didak, Petrinec i Ivanku i Maju Firić. Sve pohvale referadi koja je jako ljubazna, izlaze u susret kada god to mogu. Preporučila bih ovo svima. I ja nakon godinu dana kada odradim pripravnički staž planiram nastaviti sa nekim medicinskim usmjerenjem, fakultetom ili slično.”

EduCentar ti preporučuje:

Prijave su u tijeku!!!

Dentalni asistent / asistentica - stjecanje SSS i prekvalifikacije

Tečajevi

 

Ukoliko ste pristalica cjeloživotnog učenja i želite raditi u dentalnom timu kao dentalni/a asistent/ica, na pravom ste mjestu. Učilište Ambitio provodi obrazovne programe kojima možete ostvariti preduvjete za rad u ordinaciji dentalne medicine kao...

Naziv: Učilište Ambitio - ustanova za obrazovanje odraslih

Mjesto: Zagreb

Rok prijave:

Cijena: 36.000 kn

„Zadovoljan sam sa profesorima, svi su stvarno profesionalci, imaju razumijevanja za nas odrasle osobe koje imamo svoje obaveze. Sve je super i što se tiče praktične nastave. Stvarno su nam sve pokazali.

Program je ispunio stoposto moja očekivanja, imate vrhunske predavače i  što su nekada možda bili i “dosadni”, ali s pozitivne strane. Učili ste nas da mi koji to radimo pazimo na sve, da sami sebe štitimo. Na tome im zahvaljujem. Svaka škola je teška na svoj način, ali ovo je sve super.”

„Nemam nikakve primjedbe. Učilište me oduševilo. Upisala sam ovo jer me interesira ovo zanimanje. U potpunosti ste ispunili  moja očekivanja.

„Zadovoljna sam, mislim da su predavači stvarno odlični, profesionalni i stručni. Nemam nekih zamjerki.”

 

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.