Pet jednostavnih ideja za blagdansko dekoriranje stola

Najljepše doba u godini nam je stiglo. Pretpostavljamo da ste već ukrasili kuću božićnim dekoracijama, a preostalo vam je još samo kićenje bora i dekoriranje blagdanskog stola. 

Želite li zadiviti goste savršenim izgledom i zanimljivim dekoracijama, donosimo vam 13 odličnih ideja kako da ukrasite blagdanski stol. Od neobičnih dekoracija do sofisticiranih ukrasa, odaberite nešto što će se najbolje uklopiti u vaš interijer. 

Pronađite inspiraciju i uživajte u blagdanima! 

1. Zlatni detalji

Zlatni su  detalji gotovo neizbježan dio svakog blagdanskog stola kad je riječ o dekoriranju, a ako vam se sviđa takav stil neka zlatna prevladava na vašem stolu. Nabavite zlatne trakice, salvete, kugle i dajte mašti na volju. Također, za dodatni ugođaj možete stol posipati i zlatnim šljokicama. 

2. Jednostavne dekoracije inspirirane prirodom

Ako ste više skloni prirodnom izgledu i rustikalnom štihu, ova će vam se ideja svidjeti. Zelene grančice, češeri i salvete u zelenoj boji biti će vam sasvim dovoljne. 

3 Svečani snop

Za dekoraciju tanjura možete napraviti simpa svečani snop sa salvetom. Dodajte mini češere, bobice i božićne ukrase po želji te sve zajedno povežite u snop (kao na slici). Ovo će slatko iznenađenje zacijelo ugodno iznenaditi vaše goste. 

4. Svjetlucavi detalji

Volite li šljokice, nemojte ih zaobići niti prilikom dekoriranja stola. Idealno će se uklopiti na blagdanski stol i dati mu poseban božićni ugođaj te dozu glamura.

5. Jednostavne dekoracije

Ako želite da vaš blagdanski stol izgleda što jednostavnije, nabavite elegantne salvete koje ćete ukrasiti jednom grančicom i/ili simpatičnom porukom. 

Izvor: 

https://zena.rtl.hr/

https://www.jutarnji.hr/

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.