ONLINE izdanje Make up Natjecanja

 ONLINE izdanje Make up Natjecanja

 

Pozivamo Vas da nam se priključite u jedinstvenom ONLINE izdanju Make up Natjecanja u organizaciji Učilišta Profokus i dugogodišnjeg partnera Beauty&Hair EXPO 2020 s temom "Euphoria".

Ovoga petka 25.09. s početkom u 13 h održat će se prvo YouTube live make up natjecanje koje ćete moći pratiti preko YouTube kanala Učilišta Profokus te podržati 8 finalista u osvajanju nagrade.

Natjecanje će voditi prekrasna Maša Zibar, voditeljica i influencerica iza kanala Mashin' the Beauty, a stručni žiri pratit će svaki potez naših finalista.

Stručni žiri u sastavu od:

Korana Marović - beauty novinarka i influencerica
Zoran Aragović - modni dizajner brenda Bite my style i alumni Učilišta Profokus
Ema Luketin - influencerica, osnivačica brenda Lavanee
Nikolina Zaninović Kokotović - make up artist, pobjednica internacionalnog natjecanja - The Next Makeup Artist 2018
Zvonimir Ferina - Modni fotograf

OSVOJITE NAGRADE I VI!

Partneri i sponzori osigurali su bogate poklon pakete za prvo, drugo i treće mjesto , ali i odlične nagrade za naše gledatelje.
Pravite live odgovorite na pitanja i osvojite nagradu nekih od brendova DERMALOGICA, KRYOLAN, ESSENCE, CATRICE, BIONIKE, ARTDECO.

Na natjecanju sudjeluju učenici srednjih škola i make-up početnici bez iskustva u profesionalnom radu. Organizacijom ovog make-up natjecanja Učilište Profokus želi pružiti priliku mladim pojedincima da svoje znanje i vještine predstave široj publici, afirmiraju svoj talent i upoznaju se s raznim mogućnostima usavršavanja i zapošljavanja.

Tema ovogodišnjeg natjecanja temelji se na TV seriji “Euphoria” koja je svojim necenzuriranim pristupom modernim temama postigla planetarnu popularnost. Ovu seriju posebno je obilježio kreativni, nekonvencionalni make-up koji je i poslužio kao inspiracija za odabir jedinstvene teme kroz koju će natjecatelji moći u potpunosti izraziti svoj talent.  Tema stavlja naglasak na upotrebu kontrastnih, atiptičnih kombinacija boja, šljokica i kristala te osmišljavanje neuobičajenih oblika i formi.

Stručni žiri make-up će ocjenjivati na temelju tehničke vještine, kreativnosti i ukupnog izgleda, a uporaba sjenila, tuša za oči i ruža za usne je obavezna. Potrebno je i prekriti nepravilnosti kože lica, kako bi ten bio besprijekoran, a korištenje umjetnih trepavica i skulpturiranje lica je poželjno. Natjecateljima se preporuča da prilikom predstavljanja svoje interpretacije teme koriste jarke, neonske boje na očima, usnama i ostatku lica te maštovito upotrijebe aplikacije (šljokice, kristale i sl.), pod uvjetom da se ne izgubi poveznica sa zadanom temom.

Podržite mlade make up entuzijaste, priključite se u live i osvojite nagrade!

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.