EKONOMSKA KLINIKA PONOVO OTVARA PRIJAVE

EKONOMSKA KLINIKA PONOVO OTVARA PRIJAVE

 

Ekonomska klinika ponovo regrutira, ne propusti priliku i prijavi se u udrugu u kojoj ćeš zasigurno uživati u mnoštvu znanja, iskustva, ali i zabave

Studentska udruga Ekonomska klinika s Ekonomskog fakulteta u Zagrebu poziva sve zainteresirane da se prijave na regrutaciju i postanu član udruge. Prijave su otvorene i prijaviti se može putem linka do 12. ožujka 2021.

Ekonomska klinika i timovi u udruzi podijeljeni su u četiri tima: Financije, Ljudski potencijali, EU tim i tim Marketing & PR.

  • Tim Financije sastoji se od tri manja podtima, a to su: Sponzori, Natječaji i Financijsko planiranje (AFP). Podtim Sponzori zadužen je za kontaktiranje tvrtki i potencijalnih sponzora, što je odličan način za stvaranje poznanstva s vodećim ljudima iz uspješnih tvrtki. Podtim Natječaji prati aktualne natječaje te prikuplja dokumentaciju kako bi udruzi ili projektu osigurao potrebna financijska sredstva za njegovu realizaciju. Zadaci Financijskog planiranja podrazumijevaju izradu financijskog plana udruge, sastavljanje i evidentiranje računa, izradu projektnog budžeta i troškovnika.
     
  • HR tim odgovoran je za edukaciju svojih kliničara organiziranjem teambuildinga i druženja, ali i regrutaciju novih članova i raznih drugih aktivnosti koje pomažu kliničarima da se osjećaju zadovoljno. Također, ovaj tim  brine se i o aktivnosti članova, pruža dodatnu motivaciju za rad te prati koliko su članovi zadovoljni radom udruge, ali i sami sobom.
     
  • EU tim bavi se osmišljavanjem i realiziranjem Erasmus+ projekata, čiji je cilj studente je potaknuti na studentske razmjene i mobilnost. Osim Erasmus+ projekata tim piše i ostale EU projekte te pronalazi partnere koji će omogućiti njihovu provedbu.
     
  • Marketing & PR tim za zadatak ima promociju udruge, projekata i aktivnosti kako bi se rad kliničara približio javnosti. Marketing je zadužen za vođenje društvenih mreža Ekonomske klinike poput Facebook-a, Instagram-a, LinkedIn-a i TikTok-a. Uz društvene mreže, članovi ovog tima održavaju službenu internetsku stranicu udruge i pišu članke i intervjue. PR je zadužen za dogovaranje suradnji, pisanje blogova te kontaktiranje medija. Također, odgovorni su i za izradu promotivnih videa i fotografiranje događaja i projekata.

Još jednom od srca pozivamo sve zainteresirane da se prijave putem gore navedenog linka i upotpune svoj životopis dodatnim znanjem i iskustvom. Ekonomska klinika vas čeka!

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.