UČILIŠTE STUDIUM UPISUJE POLAZNIKE U JESENSKE GRUPE OBRAZOVANJA ZA ZDRAVSTVENA ZANIMANJA

UČILIŠTE STUDIUM UPISUJE POLAZNIKE U JESENSKE GRUPE OBRAZOVANJA ZA ZDRAVSTVENA ZANIMANJA

 

Ove će godine u klupe sjesti peta generacija polaznika za jedno od trenutno traženijih zanimanja – dentalni asistent. Trenutno traju upisi s popustima od 20% na redovne cijene, a početak je programa  već od jeseni.
 

Zašto naši polaznici odabiru zanimanje dentalni asistent?

  • rad u ugodnom, organiziranom i mirnom radnom okruženju s visokim higijenskim standardima
  • rad s ljudima - interpersonalne vještine mogu smanjiti pacijentov strah, a tehničke vještine uvelike povećavaju učinkovitost stomatologa u pružanju kvalitetene oralne zdravstvene zaštite
  • raznolikost u poslovnim aktivnostima, rad u multidisciplinarnom timu
  • radno vrijeme koje omogućava dobro usklađivanje s privatnim životom
  • prilika za napredovanje i dodatno usavršavanje
  • visoka stopa zapošljavanja
     


Značajno je istaknuti da polaznici Učilišta Studium, završetkom programa prekvalifikacije, postaju zdravstveni radnici kojima se samim time otvara i mogućnost završetka pripravničkog staža i polaganja stručnog ispita  prema zakonima i pravilnicima koji reguliraju to područje.

Učilište Studium ustanova je za obrazovanje odraslih te predstavlja vodeću instituciju u ovoj grani obrazovanja i provodi programe prekvalifikacije, stjecanja srednje stručne spreme, osposobljavanja i usavršavanja, u četiri grada: Vukovaru, Vinkovcima, Osijeku i Bjelovaru. Učilište Studium prvo je učilište u Republici Hrvatskoj nositelj znaka Hrvatska kvaliteta za obrazovanje odraslih.

Osim navedenog zanimanja, u Učilištu Studium moguće je odabrati između velikog broja zanimanja iz različitih sektora te svatko može odabrati nešto za sebe. Cjelokupna ponuda programa dostupna je na web stranici www.uciliste.net, a za sve informacije djelatnici učilišta dostupni su na kontakt brojeve i e-mail adrese:

Vukovar 032/443-153, vukovar@uciliste.net

Vinkovci 032/617-100, vinkovci@uciliste.net

Osijek 031/201-193, osijek@uciliste.net

Bjelovar 043/430-430, bjelovar@uciliste.net

 

Pokreni se, promijeni sve i dođi u Učilište Studium.

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.