10. međunarodna konferencija o kontrolingu u Hrvatskoj – 11. studenoga

10. međunarodna konferencija o kontrolingu u Hrvatskoj – 11. studenoga

 

MojPosao i Educentar medijski su pokrovitelji na 10. međunarodnoj konferenciji o kontrolingu u Hrvatskoj, koja će se održati 11. studenoga, u Westin Zagreb hotelu.

Konzultantsko poduzeće Kontroling Kognosko i poslovni tjednik Lider i ove godine pod pokroviteljstvom ICV-a – Internationaler Controller Verein (Međunarodne udruge kontrolera) organiziraju ICCC – International Controlling Conference in Croatia – najveći kontroling događaj u Hrvatskoj i regiji.

Jubilarni, 10. ICCC donosi najaktualnije uvide u trenutak u kojem se nalazimo – kako u kontrolingu, tako i cijelom gospodarstvu Hrvatske, regije, ali i svijeta.

Svijet nikad više neće biti isti. Istodobno prolaziti kroz digitalnu transformaciju, praviti zaokret prema ekološkoj održivosti i zelenoj ekonomiji, preživjeti višegodišnju pandemiju, rat i posljedično ekonomsku krizu, nitko do sada još nije isprobao. Više nego ikada jasno je da će opstati oni koji se najbrže prilagode promjenama. Velike su promjene pred nama, izazovi čekaju, a povijest će pamtiti ovo doba kao novo doba najvećih prijetnji i šansi. I zato posve sigurno možemo reći: kad ako ne sad – kontroling novog doba.

Teme o kojima ćemo imati prilike slušati su: agilnost, volatilnost , opskrbni lanci, inovativnost, novi poslovni modeli, servitizacija , digitalizacija, upravljanje temeljeno na informacijama, održivi razvoj, ESG izvještavanje i EU taksonomija, te empatija.

Izvrsni predavači, kvalitetna predavanja, iskustva iz prve ruke, top teme i networking glavni su razlozi za dolazak na konferenciju.

Predavači na konferenciji ove će godine biti sjajni stručnjaci iz Njemačke, Austrije i Hrvatske koji će, kroz praktične primjere, govoriti o 10 tema usko vezanih uz aktualna menadžerska i kontrolerska pitanja.

Kontrolerima,  planerima, podatkovnim znanstvenicima, analitičarima podataka, vlasnicima tvrtki, vodećim menadžerima, prodaji, marketingu, nabavi, voditeljima proizvodnje, IT stručnjacima koji rade na poslovnim rješenjima koja pružaju podršku kontrolingu (BI, DW, planiranje), financijskim i računovodstvenim menadžerima i svima koji osjećaju da novo doba kuca na vrata.

Više informacija o konferenciji možete pronaći OVDJE, a registrirati se možete na ovoj POVEZNICI.

 

 

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.