Izaberi i osvoji stipendiju za jedan od 5 terapeutskih programa na Učilištu Galbanum!

Ako želite proširiti znanje prirodnih metoda liječenja ili ih učiniti svojim osnovnim zanimanjem, dajemo vam priliku za ispunjenje snova! 

Portal EduCentar u suradnji s Učilištem Galbanum omogućava vam da se osvojite punu stipendiju za terapeutski smjer po vlastitom izboru. Postanite aromaterapeut, fitoterapeut, refleksoterapeut, maser, ajurvedski maser…


Učilište Galbanum najveće je učilište prirodnih terapija u Hrvatskoj i jedino na ovim prostorima priznato od IFPA-e, međunarodne organizacije profesionalnih aromaterapeuta. Njihov program osposobljavanja za aromaterapeuta izrađen je u skladu s IFPA-om i svaki polaznik može dobiti međunarodno priznati IFPA certifikat, što znači i otvorena vrata za bolje zaposlenje (i u inozemstvu). 


Osim toga, svi su programi verificirani od Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta i upisuju se u radnu knjižicu, a sad imate mogućnost samo motivacijskim pismom osvojiti punu stipendiju za terapeutski smjer po izboru.

Odaberite između sljedećih programa:

  • Aromaterapeut 
  • Refleksoterapeut 
  • Fitoterapeut
  • Aromamaser 
  • Ajurvedski maser 

Trajanje i uvjeti natječaja

  1. Natječaj traje 17.4.2023. – 30.4.2023. , a konačne rezultate objaviti ćemo 5.5. na portalu EduCentar i na službenim stranicama Ustanove Galbanum
  2. Stipendija nije prenosiva te je iskoristiva za generaciju 2023./2024.
  3. Jedan korisnik može se prijaviti samo na jedan od ponuđenih programa
  4. Pravo prijave imaju osobe koje nisu polaznici Učilišta Galbanum
  5. Nepotpune prijave i prijave pristigle nakon roka neće se razmatrati

Kako sudjelovati?

Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem linka zaključno s 30.4.2023. u ponoć. 

Potrebno je ostaviti svoj kontakt te napisati motivacijsko pismo 'Za koji program želim stipendiju i zašto'. 

Sretno!

 

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.