Profokusov spektakl ljepote: Make up i nail dizajn natjecanje koje oduzima dah!

Profokusov spektakl ljepote: Make up i nail dizajn natjecanje koje oduzima dah!

 

Proteklog vikenda, na Zagrebačkom Velesajmu u sklopu Beauty& Hair Expo, make up i nail dizajn natjecanje koje svake godine organizira Učilište Profokus bilo je epicentar kreative.

Ovaj dinamičan i kreativan događaj, ekskluzivno osmišljen za srednjoškolce i beauty fanove, okupio je veliki broj posjetitelja.

Izuzetno težak zadatak odabira finalista imao je stručni žiri Učilišta Profokus, a oni su Marko Cuccurin, Paula Sikirić, Ivica Skoko i Nikolina Zaninović Kokotović.

Cilj ovog jedinstvenog natjecanja je da se mladim ljudima iz cijele regije, uključujući Hrvatsku, Sloveniju, BIH i Srbiju pruži platforma za izražavanje njihove kreativnosti, legendarne Barbie. 

Tema je odabrana ne samo zbog njezine prepoznatljivosti i utjecaja na generacije, već i kao simbol bezvremenske ljepote i motivacije, potičući natjecatelje da istraže granice svoje maštovitosti i umijeća.

Profokusov štand bio je pun kreativne energije, dok su se mladi kreativci natjecali, stvarajući remek-djela.

 

 

Stručni žiri, pažljivo odabran iz redova priznatih stručnjaka i influencera iz svijeta mode i ljepote, bio je impresioniran visokim standardima i kvalitetom radova bili su zaduženi za ocjenjivanje radova, dokazavši da je kvaliteta i inovativnost na prvom mjestu. 

 

 

Što se tiče nail dizajna, finalistice su bile pod budnim okom stručnjaka u svom području, Maje Orlić, Natalije Palčić, i Maje Peček, koje nisu propustile ni najmanji detalj, dokazavši da je nail art prava umjetnost.

 

 

Kada su se rezultati konačno objavili, Josipa Gaši i Vanessa Požar  zauzele su prva mjesta u make up i nail dizajnu, dok su Leonarda Lepčević  (make up) i Irena Mandić (nail dizajn), polaznice Učilišta Profokus, svojim radovima obranile boje Učilišta.

 


Josipa Gaši, Hrvatska

 

 
Vannesa Požar, Slovenija

 

Pobjednice make up i nail dizajn natjecanja odnijele su kući vrlo bogate nagrade sponzora.

Sponzorstvo nagradama od strane vodećih brendova u industriji ljepote, uključujući glavnog sponzora L’adria, te dugogodišnjih partnera Učilišta Kryolan, Essence, Catrice, BioNike, Julijana Nails, Glamur i Blue Sky, bilo je ključno u podršci ovom jedinstvenom natjecanju. 

Nagrade, i glavne i one utješne, su bile pažljivo odabrane ne samo da nagrade talent i trud, već i da inspiriraju natjecatelje na daljnji razvoj i usavršavanje u svojim karijerama.

 

 

Učilište Profokus već planira sljedeće izdanje ovog prepoznatljivog događaja, obećavajući još više iznenađenja. 

Ako ste propustili ovogodišnji spektakl, označite svoje kalendare za sljedeću godinu – jer ovo je event koji ne želite propustiti!

Pratite profokus.hr za ekskluzivne najave i budite prvi koji će saznati što Profokus sprema za svoje sljedeće čarobno poglavlje u svijetu ljepote.

 

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.