Dobitnici nagradnog natječaja „Osvoji stipendiju Učilišta Ambitio i postani dentalni asistent“

Dobitnici nagradnog natječaja „Osvoji stipendiju Učilišta Ambitio i postani dentalni asistent“

 

Učilište Ambitio iz Zagreba u suradnji s portalom Educentar u periodu od 01.06. do 13.06.2021. organiziralo je nagradni natječaj u kojem je dodijelio tri stipendije za program prekvalifikacije ili stjecanje srednje stručne spreme za zanimanje dentalni asistent. 

Dobitnici stipendija su:

Marina T. iz Zagreba osvojila je stipendiju od 20.000 kn

Helena V. iz Virovitice osvojila je stipendiju od 10.000 kn i

Valentina L. iz Matulja osvojila je stipendiju od 6.000 kn.

Kreativnim odgovorom na pitanje: „Zašto bi baš one trebale osvojiti stipendiju?“ uspjele su osvojiti vrijedne stipendije koje će im olakšati školovanje i dovesti ih bliže ostvarenju svog sna – „Postati dentalni asistent“.

Marina, Helena i Valentina nagradu moraju iskoristiti na upisima u program prekvalifikacije za dentalnog asistenta u periodu od 06. do 17. rujna 2021. godine. 
Za sve ostale sudionike nagradnog natječaja pripremili su i poseban popust od 10 % na ukupnu školarinu kao i dodatnih 5% za plaćanje školarine u cijelosti. Ovaj popust je moguće iskoristiti samo za upise u 9. mjesecu 2021.godine  

Čestitamo sretnim dobitnicama!

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.