Posjetite 6. Europski tjedan poduzetništva i 22. međunarodni sajam vježbeničkih tvrtki

Pozivamo vas na 6. Europski tjedan poduzetništva koji organizira Privatna gimnazija i ekonomska škola Katarina Zrinski, a koji će se održati od 22. do 26. svibnja 2024. godine. Tijekom tjedna, sudionici će imati priliku sudjelovati u nizu značajnih događanja koja promiču poduzetnički duh i obrazovanje:

Ponedjeljak (22. svibnja) i utorak (23. svibnja): Tijekom ova dva dana održavat će se radionice u svim razredima s različitim temama koje promoviraju poduzetništvo.

Srijeda (24. svibnja): Svečano otvorenje 22. Međunarodnog sajma vježbeničkih tvrtki

Ovaj dan je posvećen sajamskim aktivnostima gdje će učenici i mentori iz škola diljem Hrvatske i šire doći na sajam prezentirati svoje vježbeničke tvrtke te sudjelovati u okruglom stolu na temu „Projektne aktivnosti u svrhu realizacije ishoda učenja“. 

Nakon sajma učenici će imati priliku posjetiti Muzej iluzija i Tehnički muzej Nikola Tesla, što će biti odlična prilika za učenike da nauče kroz interaktivne izložbe i aktivnosti. Ovi posjeti su dizajnirani da obogate znanje učenika o znanosti, tehnologiji i percepciji.

Četvrtak (25. svibnja): Organiziran je posjet tvrtki Mirna d.d. u Rovinju, gdje će učenici imati priliku iz prve ruke vidjeti kako funkcionira uspješna poslovna praksa te primijeniti naučeno znanje.

Petak (26. svibnja): Predavanje za stručne suradnike na temu „Anksioznost kod djece i mladih“. Ovaj dan je usmjeren na edukaciju i podršku stručnim suradnicima u područjima koje se tiču mentalnog zdravlja mladih.

Za više informacija i prijavu na Sajam vježbeničkih tvrtki posjetite našu web stranicu (http://udruga-poduzetni.hr/medunarodni-sajam-vjezbenickih-tvrtki/). Cijeli program možete pogledati OVDJE.