Mr.Čisti

About

Mr. Čisti – Servis za čišćenje je obiteljska tvrtka sa sjedištem u Zagrebu s jednostavnim motom: čistimo s ponosom. Za nas ne postoji premali ili preveliki posao. Sa širokim krugom profesionalaca vjerujemo da za svaki posao možemo pronaći pravu ekipu za ispunjenje Vaših potreba. Vjerujemo da je pružanje poštene, pouzdane i dosljedne usluge našim klijentima najvažnije za naš uspjeh.

Godine iskustva u turizmu i ugostiteljstvu poučile su nas strpljenju, razumjevanju potreba klijenata, brzini te efikasnosti kojom pristupamo svakom poslu. Zahvaljujući pozadini u turizmu imamo iznimno brzu reakciju i sposobnost rješavanja svih upita. Po dosadašnjem iskustvu u svega nekoliko minuta od upita klijenta dogovaramo izlazak na teren kako bismo mogli dati procjenu, najčešće to je u istom danu, a često i u svega sat vremena od upita.

Obratite nam se za sva čišćenja i organizaciju doma ili poslovnih prostora.

Mi se ne bojimo novih izazova.

Slobodno se javite i u vezi usluge koja nije navedena, a mi ćemo dati sve od sebe da Vam osiguramo tim za uspješno izvršenje zadatka!

Kod nas je moguće organizirati usluge unaprijed za jednom tjedno, dva puta tjedno, svaka dva tjedna, jednom mjesečno ili neki drugi vremenski interval koji vam odgovara. Dan prije dolaska biti ćete obaviješteni SMS porukom ili pozivom da naša ekipa dolazi.

Sve naše promocije, akcije i prijašnje radove potražite na našem Instagramu.