Berlitz - Škola za strane jezike i poslovne edukacije

About

Berlitz je ime koje se prepoznaje svugdje u svijetu, koje se spominje u poznatim filmovima i serijama, mjesto gdje su mnoge poznate osobe i korporacije investirale u svoje znanje. U Berlitzu su učili Antonio Banderas, John Lennon, car Nikola II, François Mitterand, Marlon Brando, Meryl Streep i mnogi drugi. Milijuni ljudi naučili su novi jezik  u Berlitzu – možete i Vi.

Berlitz 140 godina

Berlitz - Škola za strane jezike i poslovne edukacije

Berlitz je postao  sinonim u svijetu za strane jezike, ali i edukacije za poslovanje na međunarodnom tržištu. Svojim individualnim i korporacijskim uslugama zadovoljava potrebe pojedinaca, odjela i čitavih organizacija već 140 godina.

Berlitz Zagreb posluje tijekom cijele godine i termini se mogu prilagoditi Vašem rasporedu. U Berlitzu se mogu učiti svjetski jezici (engleski, njemački, francuski, talijanski, španjolski, ruski i drugi ….)

Kad Vaša kompanija odluči investirati u nadogradnju jezičnih vještina svojih zaposlenika, potreban Vam je partner s odgovarajućim iskustvom i provjerenim rezultatima. Usredotočite obuku upravo na one vještine zaposlenika koje su relevantne za Vašu kompaniju.

Berlitz ima širok raspon mogućnosti programa i rasporeda, a poduku možemo izvesti na lokaciji koja je Vašoj kompaniji i zaposlenicima najpogodnija. Online ili face to face. Strani jezici prestaju biti nedostižni ili teškom mukom osvojeni ciljevi 

Berlitz Method® 

Uspješna je i ugodna jer strani jezik usvajate alatima kojima ste usvojili materinski, ali ovaj put sustavno i uz odlične trenere. Već od prvog sata govorit ćete i misliti isključivo na stranom jeziku. 
Osmišljenim i zanimljivim razgovorima, društvenim i poslovnim sadržajima te modernim i živim jezikom dovesti ćemo Vas do opuštenog, a sigurnog izražavanja u svim životnim prilikama na jeziku koji ste odabrali.  Gramatiku i riječi usvajate direktno bez učenja napamet kako bi ih koristili intuitivno točno. Uspješna komunikacija je osigurana.

Vizija

Sa znanjem stranih jezika pojedinac postaje osobno bogatiji i konkurentniji na tržištu rada bilo gdje u svijetu te time utječe i na razvoj čitavog društva. Naša vizija je da i dalje ostanemo vodeća institucija u jezičnom i interkulturalnom obrazovanju s kontinuiranim unapređenjem i moderniziranjem naših usluga prateći vaše potrebe.

Misija

Naša misija je da klijenti ostvare svoje ciljeve putem naših posebno izrađenih jezičnih programa, bilo da se radi o onim najmanjima na kojima svijet ostaje kako bi si osigurali i vedru i sigurniju budućnost ili odraslima, kako bi postali što uspješniji, sigurniji i zadovoljniji u društvenoj i poslovnoj komunikaciji.

Zašto odabrati Berlitz?

Mi smo najiskusnija institucija stranih jezika na svijetu i kroz našu profesionalnost i vrhunsku stručnost možete dobiti najviše. Svjetski priznata Berlitz metoda učenja jezika jedinstvena je, uspješna  i prilagodljiva svakom polazniku. Time je omogućen iznimno brzi napredak i uspjeh u jeziku koji želite naučiti. 

Stjecanjem ISO 9001:2008 certifikata, Berlitz jezični centar dokazao je da je njegova poslovna praksa u skladu s najvišim standardima, te da je usmjeren na stalno poboljšanje usluga i zadovoljstva korisnika.

Berlitz Vaš partner od 1878

Radujemo se Vašem dolasku.