Creativa d.o.o.

About

 

Creativa d.o.o. (Zagreb) dio je Creativa grupe, posvećene širenju svijesti i povećanju izvrsnosti poduzeća i pojedinaca i stvaranju kvalitetnijeg života u našem okruženju, kroz kreiranje i provođenje usluga u području organizacijskog i osobnog razvoja.

25 godina iskustva

Iza sebe imamo više od 25 godina iskustva i jedan smo od najdugovječnijih ponuđača tzv. mekih edukacija na hrvatskom tržištu. Edukacije i razvojne radionice u području poslovno primijenjene psihologije i komunikologije, osobnog razvoja i liderskih kompetencija, te programi namijenjeni profesionalnom razvoju stručnjaka u upravljanju ljudskim potencijalima od najranijih su početaka dio naše palete usluga, kako u tzv. in-house, tako i u otvorenoj ponudi.

Vrhunski edukatori

Naši edukatori su prepoznatljivi po dubini i širini psiholoških i komunikoloških znanja na kojima su edukacije zasnovane i po ugodnoj razvojnoj atmosferi koju ostvarujemo s polaznicima tijekom edukacija.

Visoka interakcija s polaznicima

Sve naše edukacije radioničkog su tipa. Razina uključenosti polaznika je vrlo visoka. Glavnina učenja zasniva se na aktivnom sudjelovanju polaznika, iskustvenom učenju kroz vježbe, edukativne igre, usmjerene diskusije, situacijske treninge i povratnu informaciju od grupe i voditelja.

Stručni temelji

U temelje naših edukativnih radionica utkana su znanja i teorijski modeli iz suvremene psihologije, komunikologije i lingvistike, neurolingvističkog programiranja (NLP) i nekoliko psihoterapijskih pravaca (kibernetika, bihevioralna, gestalt). Radionice su oblikovane i izvode se uz naglašeni sistemski i humanistički pristup.

Oslonite se na 25 godina iskustva,

Razvijajmo se zajedno!