Timski coaching

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: Na upit
EduCentar cijena: Na upit

Naziv: ITO Individuum Team Organisation d.o.o.

Kategorija: Poslovna edukacija

Opis

Koliko je usklađeno razumijevanje ciljeva i prioriteta među članovima našeg tima? Dijelimo li iste vrijednosti? Znamo li koju igru igramo? Donose li naši sastanci rezultate koje želimo? Koliko je učinkovit naš proces donošenja odluka? Naša komunikacija? Koliko smo spremni na teške razgovore? Koliko spretni u povezivanju suprotstavljenih stavova? Koliko smo iskreni? Koliko dosljedni? Preuzimamo  li odgovornost za svoj  utjecaj na motivaciju i uspješnost ostalih članova tima? Kada ste zadnji put u svom timu postavili i istražili odgovore na ova pitanja?

Razgovarate li više o tome što treba napraviti ili o tome kako radite zajedno?

Zašto timski coaching?

Rad u timu dnevna je realnost svakog profesionalca. Vrlo je malo situacija, zadataka, projekata u kojima možemo reći kako do rezultata stižemo sami. Ustvrdite li kako su  timski rad, komunikacija i suradnja kritičan faktor uspjeha svake organizacije, rijetko će vam se tko usprotiviti.

Iskustvo timskog rada, povezanost s drugima u postizanju ciljeva može biti obogaćujuće, inspirirajuće, ali i frustrirajuće iskustvo. Tim može biti više ali i daleko manje od zbroja svojih sastavnih cjelina.

Učinkovitost timskog rada rezultat je više različitih elemenata od kojih je jedan od najvažnijih njegova sposobnost da sagleda sebe kao cjelinu, osvijesti vlastitu dinamiku, prepozna i adresira kritične probleme u svom funkcioniranju.

Timski je coaching alat koji će Vam pomoći razvijati te sposobnosti.

Kome je program namijenjen

Program je namijenjen profesionalcima koji se u svom radu nalaze u ulozi koja uključuje odgovornost za upravljanje i/ili razvoj timova - rukovoditeljima na svim razinama upravljanja, poduzetnicima, voditeljima projekata, te profesionalcima koji podržavaju organizacijski razvoj kao coachevi, treneri, facilitatori.

Želite li usvojiti znanja, tehnike i alate koji će Vam pomoći osnažiti Vaš tim i potaknuti razvoj suradnje, zajedničke vizije, timske odgovornosti i vlasništva nad rezultatima, te osjećaja svrhe i povezanosti u timu – ovo je program za Vas.

Kako ćemo raditi?

Program je interaktivan, afirmativan, iskustven. Veliki udio praktičnih vježbi, vođenje utemeljeno na principima participativnog vodstva i timskog coachinga  omogućavaju sudionicima rad na realnim primjerima iz vlastite prakse.

Trener

Adrijana Strnad

Adrijana je ICF akreditirani Profesional Certified Coach, Coach U Advanced Corporate Coaching program graduate, licencirani Coaching Clinic facilitator i Art of Hosting Practitioner.

Radi kao executive coach, leadership trener i facilitator. Započela je svoju coaching praksu nakon 15 godina igranja u korporativnoj areni, vodeći visoko učinkovite timove u području marketinga, komunikacija i organizacijskog razvoja.

Njena najveća strast u radu s organiazcijama je timski coaching. Imajući beskrajnu radoznalost za otkrivanje kako su timska dinamika, osobni razvoj i uspješnost poslovanja povezani, pomaže timovima menadžera da facilitiraju promjenu, tako da budu transformacijski lideri. 

Adrijana ima dugogodišnje iskustvo i dokazani uspjeh u oblikovanju i isporuci brojnih međunarodnih liderskih razvojnih programa, koji ciljaju široki raspon liderskih kompetencija i sposobnosti: strateški upravljanje, transformacijsko vodstvo, interkulturalni menadžment, upravljanje promjenama, angažiranost zaposlenika, upravljanje učinkom i upravljanje suradnjom u timu.

Kada i gdje?

Ukoliko ste zainteresirani za provođenje programa u Vašoj organizaciji, molimo pošaljite nam Upit za program kako bi Vas mogli kontaktirati i osmisliti program najbolje prilagođen Vašim potrebama.

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.