Homeschooling (školovanje kod kuće: dobra opcija ili nužno zlo?

Vodstvo uz poslovnu simulaciju

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: Na upit
EduCentar cijena: 1.614,15 kn + PDV 1.899 kn - 15% popusta

Naziv: ZŠEM Poslovna akademija

Kategorija: Poslovna edukacija

Opis

 

Vodstvo uz poslovnu simulaciju

  • 19 lis. 2020
  • 9:00 AM - 4:30 PM
  • Strojarska cesta 24, Zagreb
  • 1.899,00 + PDV

OPIS SEMINARA:

Polaznici će se kroz primjere iz prakse upoznati s relevantnim istraživanjima o ljudskim potrebama i ljudskoj naravi te čimbenicima koji utječu na uspješnost vođenja. Kroz simulaciju polaznici će se suočiti sa zadatkom u kojem će na vidjelo izaći izazovi koji proizlaze iz nejednakog pristupa informacijama i iz sukobljenih osobnih ciljeva.

Glavni cilj seminara je upoznati polaznike s načinima učinkovitog vođenja timova te osvijestiti polaznike o mogućim neplaniranim posljedicama donesene odluke. Sve teme su podređene glavnoj svrsi seminara koja je predlaganje ideja za poboljšanje u organizacijama iz kojih dolaze polaznici.

PO ZAVRŠETKU PROGRAMA, POLAZNICI ĆE:

  • Naučiti kako učinkovitije izgraditi i sudjelovati u timovima
  • Naučiti kako bolje donositi zajedničke odluke
  • Prepoznati kako nesrazmjer informacija utječe na percepciju i odlučivanje
  • Prepoznati kako različiti pristupi vodstvu mogu utjecati na izvedbu tima
  • Upoznati se osnovnim potrebama koje potječu iz ljudske naravi

KOME JE PROGRAM NAMIJENJEN?

Program je namijenjen svima koje su zainteresirani za pobliže upoznati što je vodstvo a pogotovo za osobe koje su nedavno dobile rukovoditeljske dužnosti.

NAČIN IZVOĐENJA SEMINARA:

Seminar se izvodi koristeći metodu diskusije, mini slučajeva, te simulacije vođenja i upravljanja timovima koju je izradilo sveučilište Harvard.

Simulacija je na engleskom jeziku.

PREDAVAČ:

Doc.dr.sc Borna Jalšenjak je viši predavač na Luxembourg School of Business (Luxembourg). Uz LSB, Borna Jalšenjak je pozvani nastavnik na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa i na poslovnoj školi St. Ambrose sveučilišta u SAD-u. Također kao nastavnik surađuje i na doktorskom studiju sveučilišta Sheffield – Hallam u Velikoj Britaniji. Na spomenutim institucijama drži kolegije iz poslovne etike, vodstva, te filozofije i kritičkog mišljenja. Područje interesa obuhvaća poslovnu etiku i društvenu odgovornost, te preklapanje između menadžmenta (pogotovo teorija motivacije) i filozofije (pogotovo filozofske antropologije). U tim područjima objavio je i uredio 4 knjige te objavio više od 20 članaka, poglavlja i prikaza. Kroz seminare i treninge radi i izravno s organizacijama. Neke od kompanija i organizacija s kojima je radio su: Erste & Steiermärkische Bank, HBOR, AZOO, HUP, Podravka, Interigre.

INFORMACIJE I PRIJAVE:

Prijave traju do 16.10.2020. Broj mjesta na seminaru je ograničen.

Cijena seminara iznosi 1.899,00 kn + PDV. U iznos su uračunati materijali za seminar, konzultacije s predavačem nakon seminara, 1 mjesec neograničenog pristupa stručnoj literaturi u digitalnom obliku na www.ebook024.com, diploma, ručak i osvježenje.

Ako se prijavite do 05.10.2020., dobivate 15% popusta na redovnu cijenu (1.615,00 kn + PDV), a ako se prijavite u paru, nudimo Vam 25% popusta na obje kotizacije.

Za dvije kupljene kotizacije, treću dobivate GRATIS (isključivo za prijave do 05.10.2020.)*

*Popusti se ne zbrajaju.

 

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.