Polyglotte Institute

Video

O nama

Svjesni modernog i ubrzanog načina života, ali i sveprisutne potrebe za cjeloživotnim učenjem, profesori Polyglotte Institutea svojim polaznicima žele ponuditi sasvim nov i originalan način usvajanja najtraženijih stranih jezika današnjice.

Naša misija

Naša je misija omogućiti svakomu željnom novih i korisnih saznanja što kvalitetniji i bezbolniji put k uspjehu, štedeći pritom ono što suvremenom čovjeku najviše nedostaje – vrijeme. Polyglotte Institute omogućuje svojim dragim polaznicima prozor u svijet stranih jezika iz udobnosti svoga doma. Međutim, naša zadaća ne završava na tome.

Po čemu se Polyglotte Institute ističe?

Ono po čemu se Polyglotte Institute ističe u moru online tečajeva jest neprestana podrška. Umjesto da se predavaču obratite samo u slučaju nedoumice, naši predavači stoje Vam na usluzi tijekom svakog sata nastave, budnim okom usmjeravajući Vas k napretku.

Ovim putem uklonjena je opasnost od sindroma ‘sad mi se ne da, sutra ću’, koji nerijetko iz dana preraste u mjesec i pretvori Vaš novac u nenamjernu donaciju školi stranih jezika. Uz osuvremenjeni tehnološki pristup, naša nastava počiva na recentnim didaktičkim saznanjima.
Tijekom svakog tečaja naš stručni tim nastoji polaznika obučiti korisnim znanjima živog jezika u pisanom, a poglavito usmenom obliku, uzimajući u obzir leksičku, gramatičku, funkcionalnu, fonološku, ali i sociolingvističku kompetenciju. Imajući u vidu kulturološke posebitosti svakoga od ponuđenih jezika, naši će tečajevi biti pomno strukturirani i prilagođeni istima.

Na taj ste način preventivno spašeni od neugodnosti kad Nijemcu zakasnite na sastanak ili šoka kad Vas Španjolac pri prvom susretu poljubi, a o Talijanima da i ne govorimo.

U konačnici, Polyglotte Institute mjesto je na kojemu možete spojiti ugodno, ne samo s korisnim, nego i neophodnim. To je oaza Vaših novih, nužnih i zabavnih saznanja. To je prilika za koju bismo i mi sami u svoje vrijeme bili dali sve. Naposljetku, to je ishodišna točka Vaših budućih uspjeha koje Vam naš tim od srca želi!

Naše učionice

Dodatne informacije

  • Blizina javnog prijevoza
  • Blizina parkinga