Andragog, pučko otvoreno učilište

O nama

Pučko otvoreno učilište Andragog ustanova je koja se bavi obrazovanjem odraslih kroz programe prekvalifikacije, srednjoškolska obrazovanja, osposobljavanja i usavršavanja.


Učilište je osnovano 2001. godine, a pod ovim vodstvom poslujemo od 2007. godine.

Kao ustanova čija je primarna djelatnost obrazovanje radno sposobnog stanovništva, pratimo potrebe tržišta rada (hrvatskog ali i inozemnog) te kontinuirano radimo na izradi programa u svim obrazovnim sektorima.

Misija Učilišta je zadovoljenje obrazovnih potreba pojedinaca, te promocija važnosti cjeloživotne zapošljivosti.

Naša vizija je ponuditi punu uslugu cjeloživotnog profesionalnog usmjeravanja. Cjeloživotno obrazovanje treba kontinuirano usklađivati s ubrzanim gospodarskim, tehnološkim ali i socijalnim promjena. Pružiti priliku ne samo za stjecanje novog zanimanja ili nadogradnju već postojećeg nego i podršku u planiranju i razvoju karijere. Doprinijeti održivosti i ponovnoj uključivosti što većeg broja radno sposobnog stanovništva na tržište rada.

Dugogodišnjim radom smo se istaknuli kao jedno od vodećih učilišta jer zadovoljavamo kriterije i potrebe svih kvalifikacijskih struktura.

Kroz inovativan pristup nastavi i stručan kadar, omogućavamo polaznicima da potrebna strukovna zanimanja kod nas završe bez straha i predrasuda i izađu iz učilišta sa znanjem, sposobnošću i spremnošću kreirati svoju budućnost u novom, boljem smjeru.

Nastava se održava u suvremeno opremljenim kabinetima i učionicama za teorijsku i praktičnu nastavu gdje stavljamo naglasak na unapređenje kvalitete i nove tehnologije.

Budite i vi jedan od onih koji kreira svoj život u dobrom smjeru!

Posjetite nas na našoj lokaciji na Trgu Petra Svačića 6 u Zagrebu

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.