Visoko učilište Algebra

O nama

Visoko učilište Algebra dio je najveće privatne obrazovne organizacije u Republici Hrvatskoj i regiji, prisutne u više od 20 gradova širom Hrvatske. U visokom obrazovanju upisujemo preko 300 novih studenata godišnje, a od Agencije za znanost i visoko obrazovanje primili smo certifikat kojim se potvrđuje da smo s uspjehom i visokim ocjenama prošli ovu neovisnu, vanjsku prosudbu te time postali prva privatna ustanova u sustavu visokog obrazovanja kojoj je u Hrvatskoj dodijeljen certifikat Najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj.

Postojimo jer vjerujemo da Hrvatskoj treba ustanova koja uistinu omogućuje stjecanje izvrsnih znanja i vještina te izgradnju globalno konkurentnih karijera u digitalnim tehnologijama za domaće i međunarodne studente.  Svjesni smo svoje odgovornosti unutar zajednice te stoga aktivno promoviramo obrazovnu izvrsnost kako bismo potaknuli gospodarski rast i razvoj hrvatskog gospodarstva. U našem obrazovnom pristupu i istraživanju nastojimo uspostaviti sustav vrijednosti usklađen s vrijednostima u koje i sami čvrsto vjerujemo.

Cilj nam je postati prvi izbor za hrvatske i inozemne studente zainteresirane za izgradnju karijere u digitalnim tehnologijama kroz razvoj izvrsnosti u svim područjima našeg rada: infrastrukturi, osoblju, primijenjenim istraživanjima, internacionalizaciji i suradnji s industrijom.

 

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.