Lilanich

O nama

Lilanich je online centar za učenje kineskog jezika u Hrvatskoj. Naša ponuda obuhvaća širok raspon online tečajeva koji su prilagođeni svim razinama znanja i dobnim skupinama polaznika. Naši programi su interaktivni i dinamični, s ciljem poticanja aktivnog sudjelovanja polaznika u učenju. Pružamo podršku i individualizirani pristup kako bismo osigurali najučinkovitije učenje za svakog polaznika.

U protekle dvije godine, ostvarili smo uspješnu suradnju s mnogim institucijama diljem Hrvatske kao i privatnim klijentima koji su prepoznali vrijednost našeg pristupa učenju kineskog jezika. Naš tim stručnih predavača predano radi kako bismo vam omogućili vrhunsko iskustvo u učenju kineskog jezika. Naša misija je omogućiti svima, bez obzira na razinu znanja ili dob, da nauče kineski jezik na jednostavan, zabavan i interaktivan način.

NAŠI ONLINE PROGRAMI:

Naši online programi prilagođeni su svim razinama znanja i svim dobnim skupinama. Bez obzira jeste li početnik ili već imate znanje kineskog jezika, kod nas ćete pronaći program koji odgovara vašim potrebama. Naša raznolika ponuda obuhvaća tečajeve za osnovnoškolce, srednjoškolce i odrasle, tako da svatko može pronaći svoj idealni način učenja. Nudimo širok raspon online tečajeva kineskog jezika koji su strukturirani tako da potiču brzo usvajanje jezičnih vještina. Naši programi uključuju gramatiku, bogat vokabular, čitanje, pisanje, slušanje i govor. Kroz interaktivne vježbe, audio i video materijale te raznovrsne jezične aktivnosti, naši polaznici razvijaju sve aspekte komunikacije na kineskom jeziku.

NAŠA VIZIJA:

Naša vizija je stvoriti poticajno okruženje u kojem naši polaznici mogu razviti vještine i znanja kineskog jezika na najučinkovitiji način. Nastojimo nadmašiti očekivanja naših polaznika kroz dinamične i interaktivne nastavne materijale, kao i kroz personaliziran pristup učenju. Naš cilj je da se naši polaznici osjećaju motivirano tijekom cijelog procesa učenja.

NAŠ NAČIN RADA:

Naš način rada temelji se na interaktivnim online lekcijama, u kojima ćete imati priliku aktivno sudjelovati, postavljati pitanja i primjenjivati stečeno znanje u praksi. Naši predavači su stručnjaci u području kineskog jezika i kulture, te će vam pružiti potrebnu podršku i vodstvo kako biste postigli željene ciljeve.

POZIVAMO VAS:

Pozivamo vas da nam se pridružite u učenju kineskog jezika i istražite bogatu kinesku kulturu kroz naše online programe. Bez obzira jeste li zainteresirani za poslovnu suradnju s Kinom ili jednostavno želite proširiti svoje jezične vještine, Lilanich online centar za kineski jezik je pravo mjesto za vas.

Rezervirajte svoje mjesto danas i započnite svoje putovanje učenja kineskog jezika s nama.

Vidimo se na našim online lekcijama!

Pratite nas na društvenim mrežama:

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.