Angla - Centar stranih jezika

O nama

Centar stranih jezika ANGLA je već godinama sinonim za top kvalitetu tečajeva stranih jezika i komunikacijskih vještina te 'market leader' u navedenom području.

Angla svojim polaznicima nudi nastavu vrhunske kvalitete koju izvodi stručni tim profesora i magistara stranih jezika. U Angli polaznici uče prema verificiranim i vrlo zanimljivim programima, provjerenim od strane Anglinih mnogobrojnih polaznika.

Ljubazni i stručni profesori ne samo da poučavaju služeći se najmodernijim pristupima, nastavnim materijalima i pomagalima, već i motiviraju polaznike da razviju interes i ljubav prema stranom jezikau, te da s lakoćom razumiju običaje, kulturu i civilizaciju zemlje čiji jezik uče. Atmosfera je u Angli prije svega i naglašeno radna, ali u isto vrijeme ugodna, ležerna, zabavna, poticajna i vrlo često vesela. U takvoj atmosferi polaznici daleko brže napreduju i puno se bolje osjećaju.

Angla svojim polaznicima nudi sve vrste tečajeva i to tečajeve općeg jezika, konverzacijske tečajeve, tečajeve poslovnog jezika i tečajeve stručnih jezika, na svim stupnjevima.

Od srpnja 2015. godine, u sklopu Angle s radom je počela i Ustanova za obrazovanje odraslih, ANGLA – Centar stranih jezika. Uspješno smo registrirani kao Ustanova nakon što smo prošli kompleksan i zahtjevan proces verifikacije naših programa stranih jezika koje je odobrilo Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta Republike Hrvatske te se sada, za odrasle polaznike, Angline svjedodžbe (javne isprave) o znanju stranih jezika upisuju i u e- knjižicu.

Zbog sve užurbanijeg tempa života te velikog broja obaveza, sve veći broj polaznika se odlučuju za tzv. customized tečajeve tj. programe prema svojim osobnim potrebama i zahtjevima. Oni su u potpunosti prilagođeni polazniku kojem se nastoji maksimalno ugoditi i prilagoditi u svakom pogledu: od prilagođavanja termina izvođenja nastave koji im najviše odgovaraju, preko nastavnog materijala koji su 'krojeni' za specifične potrebe polaznika, do fleksibilnih uvjeta plaćanja.

U Angli je, naime, sve podređeno polazniku i polaznik je polazište svega.

Kontakirajte nas i provjerite kako možemo i Vama pomoći da otkrijete čarobni i inspirativni svijet znanja stranih jezika, korisnih savjeta, zanimljivih druženja.

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.