Kastrapeli d.o.o.

O nama

Otvorenost i usmjerenost na stalno usavršavanje i učenje, te poštivanje jedinstvenosti svake osobe – temelji su našeg djelovanja. Tvrtka Kastrapeli d.o.o. uspješno posluje od 1991. godine, a 2013. preuzima poslovanje Centra Format-in, nastavljajući tradiciju edukacija i savjetovanja usmjerenih na uspjeh klijenata.

Tvrtku vodi Gordana Kastrapeli, koja je i vlasnica i glavna voditeljica edukacija i savjetovanja. Svojom osobnom energijom stalno pridonosti razvoju postojećih i novih programa. Edukacijski programi stalno se unaprjeđuju u skladu s novim spoznajama s područja NLP-a, HNLP-a, hipnoze, psihologije, neurologije i drugih relevantnih područja. Naglasak u našim treninzima je na osobnom usavršavanju u svim životnim područjima – od unaprjeđenja verbalne i neverbalne komunikacije i izgradnje izvrsnosti u poslovanju do zadovoljstva u privatnom životu.

Zadovoljstvo naših klijenata veliki nam je poticaj za daljnji rad i stalno usavršavanje. Uspjeh korisnika naših usluga naš je najveći uspjeh. Upravo zbog toga svakom se klijentu posebno posvećujemo, tražimo jedinstvena rješenja i pristup koji će najbrže dovesti do željene promjene. Tražimo vaše jedinstvene potencijale, posebice one koje sami ne uočavate i pomažemo vam da ih ostvarite.

Dođite i uvjerite se, jer mi vjerujemo u vas!

Dodatne informacije

  • Blizina javnog prijevoza
  • Blizina parkinga
  • Pristup za invalide