Integraledu

About

INTEGRALEDU je najveća savjetodavna agencija za obrazovanje u inozemstvu s 25 godina iskustva. Naših 16 ureda nalazi se u Bugarskoj, Rumunjskoj, Sloveniji, Litvi i Albaniji, a u siječnju 2015. smo stigli i u Hrvatsku!

INTEGRALEDU nudi obrazovna rješenja prilagođena individualnim potrebama i mogućnostima svakog klijenta. Naša misija je da ostvarimo san o kvalitetnom obrazovanju svakome tko se želi akademski razvijati u inozemstvu. Naše dugogodišnje iskustvo, znanje i kontakti u području obrazovanja garantiraju besprijekoran proces prijave na studij.

Naše usluge pokrivaju cijeli akademski put naših klijenata te im pružamo podršku na svakom koraku. S velikim brojem klijenata lojalnost gradimo od malih nogu – pružanjem iskustva ljetnih kampova. Nakon toga s vremenom ih usmjeravamo prema kvalitetnom srednjoškolskom obrazovanju da bi osigurali upis na vrhunska sveučilišta. Na kraju upis na najprestižnija sveučilišta u svijetu postaje formalnost.
Mi smo uz vas kroz cijeli proces, čak i kada više niste studenti. Dokaz tome su naši prvi klijenti koji su sada roditelji i upisuju svoju djecu u jezične kampove i to je ono što smatramo najvećim priznanjem!
Imamo partnerski odnos sa više od 100 sveučilišta u desetak država Europe i Amerike. Suradnja sa tvrtkom INTEGRALEDU olakšava cijeli proces prijave i nudi njenim klijentima posebne popuste i stipendije.

Ljetni kampovi

Jezični tečajevi u inozemstvu

Puno više od tečaja jezika!
Jezični praznici nude vam mogućnost doživljaja radosti učenja stranog jezika u opuštenoj i prijateljskoj atmosferi jezičnog centra. OVDJE NEMA DOMAĆIH ZADAĆA! Zaneseni igrama i zabavom, spontano koristite sva znanja koja imate te usvajate nova kroz razgovor.
Tečaj jezika za vrijeme praznika najkorisniji je jer je najbliži uvjetima u kojima se uči materinski jezik.
Smještaj u domu
Ovaj je tip smještaja prigodan za samostalnije učenike i one koji vole biti među svojim vršnjacima.
Domovi su isto tako prigodni za mlađe polaznike (7-12 g.) iz razloga što su pod neprekidnim nadzorom.
Smještaj u obitelji
Ako želite izbliza upoznati druge kulture te volite domaću atmosferu, smještaj u obitelji je baš za vas. Obitelji su pažljivo odabrane. Mlađi učenici svakodnevno imaju pratnju do škole. Primarni je cilj obitelji postići da se osjećate kao doma od trenutka vašeg dolaska.
Slobodno vrijeme
Slobodno je vrijeme važan dio tečaja budući da uključuje vježbanje jezika. Cilj je zabava. Budući da dva tinejdžera često nemaju isto mišljenje o tome što treba činiti, postoje grupe prema interesima – npr. nogometna momčad, dramska skupina ili dodatni izleti. Osobe odgovorne za slobodno vrijeme brinu za vašu sigurnost te će sa zadovoljstvom prihvatiti vaše ideje za nove igre, izlete ili interese.

Za one koji nas još ne poznaju:

Profesionalnost
Mi se bavimo samo obrazovnim programima i jezičnim tečajevima te iz tog razloga možete računati na NAŠU PROFESIONALNOST.
Garancija kvalitete
Naši su savjetnici osobno posjetili obrazovne institucije s kojima radimo te iz tog vam je razloga zagarantirano da dobivate NAJBOLJE.
Bogat izbor programa
Ponudit ćemo vam BOGAT IZBOR jezičnih i akademskih programa za sve uzraste.
Individualni pristup
Pomoći ćemo vam pri orijentaciji u širokoj ponudi te u okviru OSOBNIH KONZULTACIJA moći ćete odabrati program koji odgovara vašim zahtjevima i potrebama. 24 / 7 dežurni telefon. U danima dolaska i putovanja, kao i izvan radnog vremena, stojimo vam na raspolaganju na 24 SATNOJ DEŽURNOJ TELEFONSKOJ LINIJI kako bismo vam ponudili pomoć i suradnju.
Potpuna usluga
Od prvog do posljednjeg dana vašeg školovanja, naši savjetnici stoje na VAŠEM RASPOLAGANJU za sva pitanja povezana s vašim boravkom u inozemstvu.
Korektnost koja nije skuplja
Kada upišete tečaj putem Integrala, vi NE PLAĆATE DODATNE TROŠKOVE za usluge, čak često dobivate i dodatne popuste. INTEGRALEDU je jedna od najvećih agencija za obrazovanje u inozemstvu te često dogovaramo cijene niže od službenih cijena škola za naše klijente.
Bez skrivenih troškova
U našem ćete katalogu pronaći krajnje cijene u koje su uključeni i doček u zračnoj luci te praćenje do iste, kao i smještaj. Tako ćete unaprijed znati koliko ćete platiti.

Imajte povjerenja u nas!

Ljetni jezični tečaj– više od tečaja jezika!

★ Prilika za učenje jezika u izvornom okruže nju
★ Prilika za upoznavanje različitih kultura
★ Prilika da se osamostališ

24/7 telefon za hitne slučajeve

Zašto putovati u grupi?

Svake godine stotine učenika i studenata iz cijelog svijeta odluči se učiti strani jezik u inozemstvu u njegovom izvornom okruženju kako bi poboljšali svoje znanje tog jezika, naučili o kulturi strane zemlje i stekli mnogobrojna prijateljstva.
Svi koji se odluče na tako nešto imaju priliku putovati samostalno ili u grupi.

Međutim, putovanje u grupi ima svojih prednosti:

  • Svaka grupa putuje s voditeljem grupe iz Hrvatske koji se brine o polaznicima tijekom cijelog boravka u inozemstvu.
  • Voditelj grupe je smješten u istom smještaju kao i polaznici te sudjeluje s njima u zabavnim i rekreacijskim aktivnostima.
  • Grupa polazi u isto vrijeme iz zračne luke i dolazi u isto vrijeme natrag. Voditelj grupe zadužen je da provjeri da su svi polaznici dobili svoju prtljagu i da ih sigurno dovede do jezičnog centra.
  • Ljetni tečajevi u inozemstvu uključuju bogat sportski i zabavni program. Kada se putuje u grupi mogu se organizirati dodatna putovanja osim onih kojih su uključeni u cijenu tečaja.
  • Tijekom tečaja polaznici su smješteni u grupe prema dobi i prema razini znanja stranog jezika kojeg uče. Grupu tijekom poduke uvijek čine djeca različitih nacionalnosti.
  • Ljetne jezične tečajeve pohađaju djeca iz cijelog svijeta. Polaznici će imati priliku komunicirati s drugom djecom tijekom nastave, slobodno vremena i zajedničkih aktivnosti te tijekom izleta.
  • Izvrsna je prilika za vježbanje stranog jezika tijekom dva ugodna tjedna ljetnih praznika.

Аko ste:
- Učenici ili studenti i želite putovati sa svojim prijateljima, kolegama i vršnjacima iz cijele Hrvatske;
- Nastavnici koji žele rezervirati grupu za svoje učenike:

Za više informacija kontaktirajte nas na email adresu info@integraledu.hr, na telefon +385 1 468 3381 ili nas posjetite u našem uredu u Zagrebu, Pierottijeva 5.