Opći jezik A1-C2

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: 70 sat(i)
EduCentar cijena: 1.960 kn

Naziv: Angla - Centar stranih jezika

Kategorija: Tečajevi

Opis

Opći strani jezik, od početnog do naprednog (A1 - C2) stupnja, namijenjeni su studentima i odraslim osobama. Anglini stručni profesori na pristupačan i kreativan način potiču polaznike i svojim autentičnim pristupom razvijaju  kod njih osjećaj sigurnosti, samopouzdanja i ugode u procesu učenja. Polaznici brzo i s uživanjem usvajaju strani jezik kroz simulacije stvarnih životnih situacija, rasprave o zanimljivim temama i mnoštvo zabavnih aktivnosti.

Specifičnost Anglinog rada je u uvažavanju zahtijeva i potreba polaznika. Rad u malim skupinama omogućava profesorima da se potpuno približe pojedincu kako bi pomno bilježili zapažanja o njegovim sposobnostima, interesima i postignućima. Pri tome primjenjujemo najsuvremenije nastavne metode s naglaskom na komunikacijskom pristupu i humanističkim tehnikama poučavanja.

U ugodnom i poticajnom ozračju, uz korištenje suvremenih nastavnih sredstava i pomagala, težište poučavanja stavlja se na prirodni jezik sa specifičnim obilježjima i običajima pojedinih zemalja.

Po završetku svakog stupnja odrasli polaznici pristupaju pisanoj i usmenoj provjeri jezičnih vještina, te po uspješno položenom ispitu dobivaju svjedodžbu s pravom javnosti koja se upisuje u e-radnu knjižicu.

Dinamika:

  • 2x2 školska sata tjedno

Lokacija:

  • Zagreb, Galjufova 5 (Kvaternikov trg)

Jezici:

  • engleski, njemački, ruski, talijanski, španjolski, francuski, mađarski

Broj polaznika:

  • do 8

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Unesite broj telefona kako bi Vas brže kontaktirali

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi