Opći jezik za poduzeća

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: 70 sat(i)
EduCentar cijena: Na upit

Naziv: Angla - Centar stranih jezika

Kategorija: Tečajevi

Opis

Anglini nastavni programi općeg jezika odgovaraju najvišim pedagoškim i stručnim standardima poduke stranih jezika. Iz niza pripremljenih i metodički osmišljenih programa koje podučavamo, biramo one koji će na najbolji način zadovoljiti potrebe i interese polaznika. U dogovoru s poduzećem, naše programe prilagođavamo grupama ili pojedincim, njihovom stručnom i osobnom profilu te predznanju. Rad u malim skupinama omogućava profesorima da se potpuno približe pojedincu kako bi pomno bilježili zapažanja o njegovim sposobnostima, interesima i postignućima. Anglini stručni profesori na pristupačan i kreativan način potiču polaznike i svojim autentičnim pristupom razvijaju  kod njih osjećaj sigurnosti, samopouzdanja i ugode u procesu učenja.

Polaznici brzo i s uživanjem usvajaju strani jezik kroz simulacije stvarnih životnih situacija, rasprave o zanimljivim temama i mnoštvo zabavnih aktivnosti. Cilj je osposobiti polaznika da aktivno vodi pismenu i usmenu komunikaciju u različitim svakodnevnim i poslovnim situacijama. Pri tome primjenjujemo najsuvremenije nastavne metode s naglaskom na komunikacijskom pristupu i humanističkim tehnikama poučavanja. U ugodnom i poticajnom ozračju, uz korištenje suvremenih nastavnih sredstava i pomagala, težište poučavanja stavlja se na prirodni jezik sa specifičnim obilježjima i običajima pojedinih zemalja.

Tečajevi općeg jezika služe kao uvod u poslovni jezik i potrebno ga je poznavati na razini A2 da bi se mogao pratiti nastavak kroz tečaj poslovnog jezika.

Dinamika:

  • 2x2 školska sata tjedno

Lokacija:

  • lokacija klijenta

Jezici:

  • engleski, njemački, ruski, talijanski, španjolski, francuski, hrvatski za strance

Broj polaznika:

  • prema zahtjevu klijenta

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Unesite broj telefona kako bi Vas brže kontaktirali

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi