Opći jezik za poduzeća

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: 70 sat(i)
EduCentar cijena: Na upit

Naziv: Angla - Centar stranih jezika

Kategorija: Tečajevi Kategorija: Poslovna edukacija

Opis

Anglini nastavni programi općeg jezika odgovaraju najvišim pedagoškim i stručnim standardima poduke stranih jezika. Iz niza pripremljenih i metodički osmišljenih programa koje podučavamo, biramo one koji će na najbolji način zadovoljiti potrebe i interese polaznika. U dogovoru s poduzećem, naše programe prilagođavamo grupama ili pojedincim, njihovom stručnom i osobnom profilu te predznanju. Rad u malim skupinama omogućava profesorima da se potpuno približe pojedincu kako bi pomno bilježili zapažanja o njegovim sposobnostima, interesima i postignućima. Anglini stručni profesori na pristupačan i kreativan način potiču polaznike i svojim autentičnim pristupom razvijaju  kod njih osjećaj sigurnosti, samopouzdanja i ugode u procesu učenja.

Polaznici brzo i s uživanjem usvajaju strani jezik kroz simulacije stvarnih životnih situacija, rasprave o zanimljivim temama i mnoštvo zabavnih aktivnosti. Cilj je osposobiti polaznika da aktivno vodi pismenu i usmenu komunikaciju u različitim svakodnevnim i poslovnim situacijama. Pri tome primjenjujemo najsuvremenije nastavne metode s naglaskom na komunikacijskom pristupu i humanističkim tehnikama poučavanja. U ugodnom i poticajnom ozračju, uz korištenje suvremenih nastavnih sredstava i pomagala, težište poučavanja stavlja se na prirodni jezik sa specifičnim obilježjima i običajima pojedinih zemalja.

Tečajevi općeg jezika služe kao uvod u poslovni jezik i potrebno ga je poznavati na razini A2 da bi se mogao pratiti nastavak kroz tečaj poslovnog jezika.

Dinamika:

  • 2x2 školska sata tjedno

Lokacija:

  • lokacija klijenta

Jezici:

  • engleski, njemački, ruski, talijanski, španjolski, francuski, hrvatski za strance

Broj polaznika:

  • prema zahtjevu klijenta

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.