Kada ste zadnji puta uzeli knjigu u ruke?

ECDL specijalist

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: 161 sat(i)
EduCentar cijena: 3.279 kn 3.390 kn - 111 kn popusta

Naziv: Pučko otvoreno učilište Zagreb

Kategorija: Tečajevi Kategorija: Poslovna edukacija

Opis


CERTIFIKAT:  javna isprava - uvjerenje o usavršavanju za upis u e-radnu knjižicu


SADRŽAJ PROGRAMA: ● Zaštita na radu ● Osnove računala ● Obrada teksta ● Proračunske tablice ● Internet i rad na mreži ● IT sigurnost ● Prezentacije ● Korištenje baze podataka.

UVJETI UPISA: završena srednja (trogodišnja ili četverogodišnja) škola, navršenih 18 godina života i osnovno poznavanje rada na računalu.

DOKUMENTI POTREBNI ZA UPIS (uz predočenje originala): preslika zadnje završene škole, preslika domovnice, preslika rodnog lista.

TRAJANJE PROGRAMA:  161 sati. 

ORGANIZACIJA NASTAVE: program se održava od ponedjeljka do petka po četiri školska sata dnevno u poslijepodnevnim satima.

KOMPETENCIJE KOJE SE STJEČU ZAVRŠETKOM PROGRAMA: ● Primijeniti računalo i odgovarajuće računalne programe pri obavljanju poslova ECDL specijalista Koristiti računalo u svakodnevnom radu ● Kreirati dokumente u programu MS Word ● Raditi s radnim knjigama i izrađivati tablične proračune u MS Excelu te kreirati matematičke i logičke formule koristeći standardne funkcije proračunskih tablica ● Otkriti i otkloniti osnovne opasnosti pri radu na računalu  Kreirati, upotrijebiti i organizirati različite mape i datoteke na osobnom računalu ● Koristiti osnovne usluge Interneta i komunicirati putem e-maila ● Raditi s prezentacijama i spremati ih u različitim oblicima datoteka, koristiti ugrađene mogućnosti i različite poglede na prezentaciju te dizajn slajda ●Unositi, obrađivati i oblikovati tekst u prezentacijama te prepoznati dobru praksu ●Odabrati , kreirati i oblikovati grafikone te umetati i uređivati slike, crteže i skice ● Primijeniti animacijske i prijelazne efekte na prezentaciju te provjeriti i korigirati sadržaj prije završnog ispisa ili prezentiranja ● Razlikovati baze podataka i kako su organizirane, kreirati jednostavnu bazu i vidjeti njen sadržaj u različitim načinima rada te ● Kreirati tablicu, definirati i mijenjati polja i njihova svojstva te unositi i uređivati podatke u njoj ● Koristiti obrazac i kreirati ga za unos, uz mijenjanje i brisanje slogova, sortirati i filtrirati tablicu ili obrazac te mijenjati i izvršavati upute za dobivanje određenih informacija iz baze podataka ● Kreirati uobičajena izvješća i pripremiti rezultate spremne za objavu ● Primijeniti mjere zaštite na radu.


RAZINA OBRAZOVANJA:  Usavršavanje  /  OBRAZOVNI SEKTOR:  Elektrotehnika i računalstvo

Korisnici koji se upišu preko EduCentra imaju popust od 111 kuna!

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.