E-learning - on line učenje stranih jezika od kuće

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: 1 mjesec(i)
EduCentar cijena: 285 kn

Naziv: Lingua Grupa - škola stranih jezika

Kategorija: Tečajevi

Opis

Kod nas možete na ovaj način učiti engleski, njemački, talijanski, ruski i francuski.

E-learning ili online tečajevi u školi Lingua Grupa se u potpunosti odvijaju preko interneta, sa pravim profesorima i satovima. Takvi tečajevi po svemu su nalik konvencionalnim tečajevima, s jedinom razlikom da se sva komunikacija između profesora i polaznika u potpunosti odvija preko interneta, uz pomoć programa koji nalikuje Skypeu, samo je daleko sofisticiraniji i pouzdaniji, s neusporedivo boljom kvalitetom slike i zvuka.

Online tečajevi su idealni za one koji su stalno na putu, one koji žive van Zagreba ili one kojima se jednostavno ne da upuštati u svakodnevne prometne i parkirališne borbe i žele stjecati znanje iz udobnosti vlastitog doma. Ili ureda. Ili hotelske sobe. Ili vlaka, planine, vrha stabla... E-learning nastava se u potpunosti odvija preko interneta. Sve što vam treba jest računalo i pristup brzom internetu.

E-learning  tehnologija je idealna za učenje jezika zato što u virtualnoj učionici ne možete ništa objasniti rukama i nogama; vrlo brzo usvojite jezične vještine poput jasnoće izgovora i naglaska, iznošenja kratkih i jasnih argumenata; te se brzo naučite strpljenju dok drugi govore.

Online tečaj se sastoji od dva segmenta:

1. Prvi su predavanja koja izvode profesori u stvarnom vremenu preko aplikacije Live Meeting i na kojima polaznici mogu aktivno sudjelovati - baš kao u školi.

2. Drugi su vježbe i zadaci koje polaznici samostalno rješavaju.

Što je točno uključeno u tečaj?

  • pristup virtualnoj učionici 
  • pristup vježbama i zadacima   
  • završni ispit i svjedodžba – ako je tako naznačeno

Koji su uvjeti za pristup završnom ispitu? 

Nakon odslušanih 3 mjeseca tečaja, redovitog rješavanja vježbi i prisustva na predavanjima stičete pravo na pristup završnom ispitu koji se sastoji od pismenog i usmenog dijela. Nakon uspješno položenog ispita u svjedodžbu se upisuje CEF stupanj na temelju pokazanog znanja.

Koji stupanj ću dobiti u diplomi?

U diplomi će biti stupanj koji odražava znanje pokazano na ispitu, bez obzira na to kojeg je stupnja bio tečaj koji ste pohađali. Stupnjevanje je postavljeno prema europskom CEF strandardu, kojem više možete pročitati ovdje:

Jesu li mi potrebne knjige?  

Ne, svi materijali, vježbe i prezentacijski videoisječci su dostupni na LMS-u. 

Koju opremu moram imati?

  • Računalo s pristupom internetu 
  • Aplikaciju Microsoft Lync Attendee preko koje ulazite u virtualnu učionicu (dostupna na našoj stranici)
  • Slušalice s mikrofonom (headset), ako želite sudjelovati u nastavi. Ako samo slušate, dovoljan je zvučnik Vašeg računala

Koliko traje sat u virtualnoj učionici?  

Nastavni sat traje 35 minuta. Svaki tjedan imate po 4 nastavna sata raspoređenih u jutarnjim i popodnevnim terminima.

Mogu li dobiti računalni virus?  

Ne. Materijale koje vidite u virtualnoj učionici nemaju doticaja s vašim računalom, a sve što skinete s LMS-a je prošlo višestruka skeniranja. 

Ne stižem na jutarnja predavanja, kako nadoknaditi propušteno?

Jednom tjedno u poslijepodnevnom terminu imate sat ponavljanja prethodne 3 lekcije, te u svakoj lekciji imate snimku koja će Vam objasniti nastavnu cjelinu. Naravno, sva dodatna pitanja možete uputiti predavaču u virtualnoj učionici.

Što je LMS?  

LMS znači Learning Management System. To je web stranica na kojoj pristupate virtualnoj učionici te svim popratnim materijalima i vježbama kojima možete izvježbati svoju gramatiku, vokabular. Vježbe su interaktivne, što znači da rezultat dobijete odmah, i ako niste zadovoljni, vježbu možete ponoviti onoliko puta koliko želite.  U bilo koje doba dana ili noći.

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Unesite broj telefona kako bi Vas brže kontaktirali

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera