Program osposobljavanja za barmena/icu

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: 6 tjedn(a)
EduCentar cijena: Na upit

Naziv: Učilište Piramida znanja

Kategorija: Tečajevi

Opis

Učilište Piramida znanja organizira školu za barmene- koktel-majstore u suradnji s Udrugom konobara i barmena Hrvatske.

Škola barmena koja se provodi u Učilištu Piramida znanja Zabok u suradnji s Udrugom konobara i barmena Hrvatske je program odobren od Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta te osim uvjerenja Učilišta Piramida znanja koje se upisuje u e-radnu knjižicu, polaznici dobivaju diplomu Udruge konobara i barmena Hrvatske.

Kroz cijelu školu kontinuirano se prati i ocjenjuje rad i ambicioznost svih polaznika te se njihovo znanje provjerava ispitima nakon svake nastavne cjeline. Osim teorije i vježbi koje čine osnovu ovog zanimanja, naša škola svim polaznicima osigurava praksu i rad u realnim uvjetima za vrijeme škole. Za vrijeme prakse naši mentori ocjenjuju polaznike i zapažaju njihovo ponašanje za šankom, urednost, kolegijalnost, snalažljivost i slično.

barmeni_1

Škola barmena traje otprilike 6 tjedana. Kroz to vrijeme polaznici uče sve o povijesti, legendama i nastanku pića, baznim pićima te recepture za više od 100 koktela. Predavanja ili vježbe se održavaju 3-4 dana u tjednu po 3-4 sata, a po potrebi se ostaje i duže ukoliko nekome neki dio predavanja ili vježbi nije jasan.

Nakon teoretske i praktične nastave svi polaznici moraju pristupiti završnom ispitu gdje se u obzir uzimaju ocjene stečene tijekom cijele škole, i dojmovi koje su ostavili. Polaznici dobivaju uvjerenje Učilišta Piramida znanja koje se upisuje u e-radnu knjižicu, a zatim diplomu Udruge konobara i barmena Hrvatske koja je priznata u Hrvatskoj i inozemstvu.

Učilište Piramida znanja Zabok daje izvrsno bazno znanje o svemu što vam treba kako bi postali kvalitetan i kvalificiran barmen. Ugostiteljstvo i turizam su u konstantnom napretku i stalno se pojavljuju nove ideje i trendovi koje treba pratiti.

Nakon škole barmena u Zaboku pružamo vam mogućnost da nastavite surađivati sa Udrugom te asistiramo u pronalasku radnog mjesta.

Samo neke od prednosti su:

  • suradnja sa renomiranom Udrugom konobara i barmena
  • nastava u trajanju od 6 tjedana
  • male grupe polaznika
  • Internacionalna diploma i upis u e-radnu knjižicu
  • najboljima garantiramo sezonsko zaposlenje

barmeni_2

Program škole barmena zadovoljava kriterije stranih organizacija, a predsjednik Udruge ujedno je i WFA (World Flair Association - svjetska organizacija za barmene) ambasador za Hrvatsku.

Po završetku škole i položenog ispita polaznicima se izdaje Internacionalna diploma, priznata u cijelome svijetu, te uvjerenje o osposobljenosti koje se može upisati u e-radnu knjižicu. Najboljim polaznicima osiguravamo sezonski posao.

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.