Upravljanje karijerom, edukacija i razvoj zaposlenika

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: 1 dan(a)
EduCentar cijena: 1.590 kn + PDV

Naziv: Mirakul edukacijski centar

Kategorija: Poslovna edukacija

Opis

FORUM Zagreb, Radnička cesta 50 – Green Gold

Sama potreba za obukom posljedica je niza promjena koje se svakodnevno događaju u poduzeću. Edukacija se može smatrati procesom najšireg stjecanja znanja i vještina zaposlenika kojima se stvara temelj za njihov daljnji razvoj. Razvoj zaposlenika stalan je proces koji treba pokrenuti poslodavac, a edukacija i razvoj zaposlenika povezan je s gotovo svim aspektima upravljanja ljudskim potencijalima. Osobe zadužene za razvoj zaposlenika imaju važnu ulogu jer omogućavaju razvoj učeće organizacije, no velika odgovornost za razvoj karijere je i na pojedincu.

Za zaposlenike je bitno da povećanjem znanja i vještina povećavaju svoju zapošljivost, što utječe na razvoj njihove karijere, a za organizaciju je bitno da se, povećanjem razine obrazovanja svojih zaposlenika, zapravo povećava njihova produktivnost. Odabir metode obuke ima značajan utjecaj na njezine rezultate, a upotreba konkretne metode ovisi o vrsti posla i željenom cilju. E-learning ili e-učenje, u širem smislu, naziv je za učenje putem računalnih tehnologija, to je vrsta komunikacijskog kanala kroz koji se odvija učenje, a njegovo korištenje u praksi pokazalo se efikasnim.

Sadržaj seminara:

 • Obrazovanje i razvoj – prilagodba promjenama u organizaciji i na tržištu
 • Temeljne faze procesa obuke sagledane s aspekta organizacije i zaposlenika
 • Razvoj managera – primjeri
 • Upravljanje i životni ciklus upravljanja karijerom – primjer
 • Planiranje sukcesija
 • Tehnike i metode obrazovanja te razvoja zaposlenika – primjer Petrokemija
 • E-learning
 • Evaluacija obrazovnih programa
 • Ključni pokazatelji uspješnosti
 • Učeća organizacija i upravljanje znanjem
 • Društveno odgovorno poslovanje u sustavu obrazovanja i razvoja zaposlenika

Jezgrovita i jasna prezentacija obogaćena s tri praktična primjera iz hrvatske prakse: dva su vezana uz obrazovanje i razvoj karijere, a u drugom se demonstriraju tehnike i metode obrazovanja u praksi. Iz područja korištenja e-learninga u praksi bit će dan niz primjera. Upoznavanje na početku osigurava razmjenu iskustava i intenzivno korištenje sinergije grupnog rada, a izmjena aktivnosti i predavača osigurava dinamiku.

Cilj seminara:
Objasniti korelaciju i između razvoja managementa i organizacijskog razvoja te ukazati na potencijal koji leži u obrazovanju, znati primijeniti bazični modela razvoja managementa u svojoj poslovnoj praksi, prepoznati značaj upravljanja karijerom u organizaciji za pojedinca, managera i organizaciju, ukazati na faze razvoja karijere i na individualnu odgovornost pojedinca za razvoj karijere, demonstrirati tehnike i metoda razvoja i obrazovanja u praksi, naučiti kako provoditi evaluaciju obrazovnih programa i izvještavanje o rezultatima, ukazati na značaj DOP-a u obrazovanju i razvoju, naučiti što je e-learning, kako funkcionira, koje su metode, prednosti i nedostatci, primjerima demonstrirati modele korištenja e-learninga u praksi, saznati koje su mogućnosti, potrebni resursi i rizici uvođenja e-learninga u organizaciju te na primjerima iz hrvatske prakse saznati kakav je uspjeh e-learning projekata i kakav je ROI.

Cilj seminara je ukazati na potencijale, za organizaciju i pojedinca, koji leže u korištenju suvremenih metoda i tehnika edukacije, kao i u pravilnom upravljanju karijerom, ali i na odgovornosti pojedinca za razvoj osobne karijere.

Predavačica:
Sandra Prelčec, dipl.iur.

Ciljna skupina polaznika:
Edukacija je namijenjena onima koji se žele prilagoditi promjenama na tržištu i stvoriti poticajnu organizacijsku klimu u kojoj se koristi maksimum kompetencija svakog zaposlenika, ali u kojoj je odgovornost za razvoj karijere podijeljena između organizacije i proaktivnosti i angažmana pojedinca: direktori poduzeća, voditelji ljudskih potencijala, voditelji timova, voditelji projekata, manageri ključnih kupaca, voditelji prodaje.

Za polaznike seminara osigurani su ručak i materijali sa seminara. Po završetku seminara polaznicima će biti uručeno Uvjerenje o  uspješno završenom seminaru.

Kotizacija:
Redovna cijena seminara iznosi 1.590,00 kn + PDV.
Za prijave 3 i više osoba iz iste tvrtke odobrava se popust 10% na ukupnu cijenu seminara.

Prijavu na seminar putem online obrasca možete izvršiti ovdje: Prijava

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.