Međunarodni odnosi i diplomacija

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: 2 godina(e)
EduCentar cijena:
Od 26.000 kn (3.450,79 EUR)

Naziv: Sveučilište Libertas

Kategorija: Fakulteti Kategorija: Poslovna edukacija

Opis

Zahvaljujući međusobnoj suradnji, Libertas i Sveučilište u Zadru su prve institucije koje nude diplomski studij Međunarodnih odnosa i diplomacije te na taj način omogućuju obrazovanje studentima iz Hrvatske i svijeta u nekoliko akademskih disciplina koje se odnose na međunarodne odnose i diplomaciju, a temeljem izvrsnosti i suradnje s vodećim svjetskim sveučilištima.

Program diplomskog studija usklađen je s programima na drugim međunarodnim sveučilištima. Tijekom studija, a što je u skladu s Bolonjskom deklaracijom, student skuplja 120 ECTS bodova. Nakon položenog diplomskog studija na Libertasu osim zapošljavanja u željenim ustanovama studentu je omogućen nastavak studija na poslijediplomskoj doktorskoj razini na bilo kojem međunarodnom sveučilištu. Kao i ostale studije Libertasa, diplomski studij Međunarodnih odnosa i diplomacije moguće je pohađati u Dubrovniku na engleskom jeziku te u Zagrebu na hrvatskom jeziku.

Mjesto izvođenja: Zagreb (na hrvatskom), Dubrovnik (na engleskom)

Suradnja vs. Sukob

Iako svi kažu da žele živjeti u svijetu mira i oblija gdje svi imaju priliku razvijanja vlastitih potencijala do maksimuma, svaki dan smo svjedoci sukoba i nerazumijevanja među ljudima. Može li se to promijeniti? To je moguće s pravim vještinama i znanjima. Dođi i saznaj kako!

Gospodarsko-socijalni razvoj

Razumijevanje među ljudima i nacijama izravni je put do stvaranja uspješnih zajednica koji napreduju u gospodarskom i socijalnom smislu. Je li to uopće ostvarivo i kako se postiže pitanja su na koje tražimo odgovore. Ako se prepoznaješ u njima, dođi i budi dio tima!

Budi dio uspjeha – danas!

Na ova i druga pitanja potraži svoje odgovore u društvu ljudi koji teže uspjehu baš kao i ti! Iskoristi prilike koje ti se pružaju ili stvori potpuno nove koje će te učiniti sretnim i neovisnim čovjekom. S nama je to lakše!

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.