Međunarodni odnosi i diplomacija

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: 2 godina(e)
EduCentar cijena: Od 26.000 kn

Naziv: Sveučilište Libertas

Kategorija: Fakulteti

Opis

Zahvaljujući međusobnoj suradnji, Libertas i Sveučilište u Zadru su prve institucije koje nude diplomski studij Međunarodnih odnosa i diplomacije te na taj način omogućuju obrazovanje studentima iz Hrvatske i svijeta u nekoliko akademskih disciplina koje se odnose na međunarodne odnose i diplomaciju, a temeljem izvrsnosti i suradnje s vodećim svjetskim sveučilištima.

Program diplomskog studija usklađen je s programima na drugim međunarodnim sveučilištima. Tijekom studija, a što je u skladu s Bolonjskom deklaracijom, student skuplja 120 ECTS bodova. Nakon položenog diplomskog studija na Libertasu osim zapošljavanja u željenim ustanovama studentu je omogućen nastavak studija na poslijediplomskoj doktorskoj razini na bilo kojem međunarodnom sveučilištu. Kao i ostale studije Libertasa, diplomski studij Međunarodnih odnosa i diplomacije moguće je pohađati u Dubrovniku na engleskom jeziku te u Zagrebu na hrvatskom jeziku.

Mjesto izvođenja: Zagreb (na hrvatskom), Dubrovnik (na engleskom)

Suradnja vs. Sukob

Iako svi kažu da žele živjeti u svijetu mira i oblija gdje svi imaju priliku razvijanja vlastitih potencijala do maksimuma, svaki dan smo svjedoci sukoba i nerazumijevanja među ljudima. Može li se to promijeniti? To je moguće s pravim vještinama i znanjima. Dođi i saznaj kako!

Gospodarsko-socijalni razvoj

Razumijevanje među ljudima i nacijama izravni je put do stvaranja uspješnih zajednica koji napreduju u gospodarskom i socijalnom smislu. Je li to uopće ostvarivo i kako se postiže pitanja su na koje tražimo odgovore. Ako se prepoznaješ u njima, dođi i budi dio tima!

Budi dio uspjeha – danas!

Na ova i druga pitanja potraži svoje odgovore u društvu ljudi koji teže uspjehu baš kao i ti! Iskoristi prilike koje ti se pružaju ili stvori potpuno nove koje će te učiniti sretnim i neovisnim čovjekom. S nama je to lakše!

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Unesite broj telefona kako bi Vas brže kontaktirali

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi