3D dizajner - online

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: 150 sat(i)
EduCentar cijena: Na upit

Naziv: Otvoreno učilište Algebra

Kategorija: Tečajevi

Opis

Pohađajte nastavu 3D dizajna s radnog mjesta ili vlastitog doma!

Znate li da u Algebri možete pohađati programe obrazovanja i online uživo? Putem platforme Adobe Connect Algebra vam na online predavanjima osigurava vrhunsku razinu edukacije, stopostotnu mogućnost interakcije s predavačem i drugim sudionicima predavanja.

Upoznajte prednosti online pohađanja nastave!

Svako online predavanje u Algebri se snima te je dostupno polazniku u trajanju od 3 dana nakon samog predavanja. Tijekom predavanja polaznicima je na raspolaganju tehnička podrška kojoj se mogu obratiti telefonski u svakom trenutku.
Online predavanja započinje uvodnim predavanjem na kojem se polaznici upoznaju sa sustavom, testiraju svoje internetske veze i upoznaju se s predavačem i drugim polaznicima koji će pohađati s njima online nastavu.

Prilikom potpisa ugovora polaznik dobiva slušalice i mikrofon u trajno vlasništvo (headset). Svakom polazniku na kućnu adresu šalje se Algebrin online paket a uključuje nastavni materijale i ostale pogodnosti poput darova i knjižice s popustima.
U slučaju da nije zadovoljan online formatom polazniku je, unutar vremenskog perioda koji uključuje 5 termina online predavanja (20 sati), omogućen povrat novca.
Uvjeri se sam u kvalitetu online edukacije. Zavirite odmah u jednu Adobe Connect učionicu!

3D dizajner

Dodajte novu dimenziju svojem kreativnom radu. Naučit ćemo vas osnovama, naprednim tehnikama i različitim trikovima 3D dizajna.

Program se sastoji od teorije, prakse i primjene 3D vizualizacija u 3D Studio Max-u. Uz to, pokazat ćemo vam ključne tehnike uređivanja fotografija. Naučit ćete ih retuširati, izrađivati montaže, dodavati efekte i korigirati boje i tonove. Kada ga završite, bit ćete spremni za trodimenzionalni svijet u bilo kojem mediju, poput video igara, arhitekture, filma ili dizajna prototipa. Gdje god i kad god da se poželite trodimenzionalno izraziti, znat ćete kako.

Europa je najbrže rastuće tržište proizvodnje 3D modela i prototipa. Vjeruje se da će svojim udjelom ubrzo prestići SAD. Predviđa se da će 2020. godine, ova industrija vrijediti 8,4 milijardi dolara!

Što ćete znati nakon završetka?

Tijekom programa usvojit ćete principe rada koji se primjenjuju za igre, arhitektonske vizualizacije i prototipe te film. Svladat ćete alate Autodesk 3dsmaxa, jednog od vodećih programa za izradu 3D vizualizacija. Retuširati fotografije, izrađivati montaže, aplicirati razne efekte na fotografiju, uređivati tekst, izvoditi korekciju boja i tonova digitalne fotografije, upotrebljavati filtere. Posjedovati smjernice za daljnje usavršavanje.

Sadržaj programa obrazovanja

Uvjerenje

Uvjerenje o osposobljavanju, javni dokument kojim se zvanje upisuje u radnu knjižicu.

Vrsta obrazovanja

  • osposobljavanje

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.