Poslovna ekonomija i globalizacija

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: 2 sat(i)
EduCentar cijena:
Od 3.450,79 EUR (26.000 kn)

Naziv: Sveučilište Libertas

Kategorija: Fakulteti Kategorija: Tečajevi

Opis

U zemljama širom svijeta, razvoj ekonomije temelji se na kreativnosti, inovacijama i suradnji. Globalizacija svjetske ekonomije, procesi i trendovi u međunarodnoj ekonomiji zahtjevaju nove inovativne načine rješavanje ekonomskih zadataka i problema. Svjesni ovih činjenica, namjera je ovog studijskog programa stvoriti novu generaciju modernih stručnjaka oboružanih novim znanjima, vještinama i kompetencijama kroz specijalizirane predmete i nastavni proces koji omogućava usavršavanje u međunarodnoj globalnoj ekonomiji, koji će upravo dati naglasak na potrebnim znanjima i vještinama. Studiranje na ovako koncipiranom studiju pruža raznovrstan skup modernih specijalističkih kompetencija i vještina. Diplomski program omogućuje studentima stjecanje znanja od priznatih i uglednih profesora iz Hrvatske i svijeta, kao i kontakt sa priznatim stručnjacima ekonomske struke.

Završetkom studija magistri ekonomije dobivaju napredne alate potrebne za primjenu svog znanja koje im omogućuje sveobuhvatno analiziranje i rješavanje stvarnih problema s kojima će se suočavati u obavljanju svojih svakodnevnih zadataka.

Mjesto izvođenja: Zagreb

Globalno poslovanje – novi trend

Trendovi današnjice iziskuju sve veću potrebu za globalnim poslovanjem, što uključuje suradnju s inozmenim poduzećima i izlazak na strana tržišta. Magistarski studij poslovne ekonomije i globalizacije pruža mogućnost stjecanja potrebnih znanja za globalno širenje poslovanja i upravljanje poduzećem koje posluje na inozemnim tržištima.

Kreativnost i inovacije

Razvoj ekonomije temelji se na kreativnosti, inovacijama i suradnji, a trendovi u međunarodnoj ekonomiji zahtjevaju nove inovativne načine rješavanja ekonomskih zadataka i problema.  Specijalizirani kolegiji pripremit će vas na sve izazove međunarodnog globalnog poslovanja.

Razvijte svoju karijeru!

Iskoristite prilike koje vam se pružaju ili stvorite nove koje će vas učiniti uspješnim poslovnim ljudima. S nama otkrijte svoje potencijale i razvijte ih u ispravnom smjeru! Omogućite si osobno zadovoljstvo u poslu.

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.