Učinkovita komunikacija za IT-jevce

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: Na upit
EduCentar cijena: Na upit

Naziv: ITO Individuum Team Organisation d.o.o.

Kategorija: Tečajevi Kategorija: Poslovna edukacija

Opis

Izazovi komunikacije u IT eri

U izuzetno rastućoj industriji razvoja softvera, mnoštvo je developera koji kodiraju svaki dan na velikim međunarodnim projektima. Pametni su, usredotočeni i vrlo sposobni profesionalci koji znaju sve što je potrebno kako bi stvorili odličan kod.

Prvi izazov s kojim se susreću je potreba za radom u timovima, i više nego ikad, u direktnom kontaktu s klijentima. Većina njih nije tijekom obrazovanja ili studija bila pripremljena za takav oblik rada pa je taj nedostatak uočljiv na poslu.

Drugi izazov s kojim se suočavaju organizacije jesu uobičajeni programi za razvoj komunikacijskih vještina. Oni su preopćeniti i ne podržavaju specifične potrebe organizacija, ne bave se raznim IT oblicima komunikacije i ne uzimaju u obzir realnost softverskih projekata i specifične karakteristike osobnosti developera.

Kome je namijenjen?

SW programerima, SW testerima i drugim stručnim osobama tehničkih struka koje sudjeluju aktivno u razvoju SW i IT projekata, voditelji timova, voditelji softverskih i IT projekata.

Način rada

Edukacija se izvodi na interaktivan način, kako bi na visokoj razini uključili sudionike i omogućili im da uče kroz iskustvo i vježbu. Ovaj program kombinira prezentaciju, demonstraciju i vježbe, asocijativne elemente, individualni i grupni rad, samoprocjenu i refleksiju.

Edukacija nudi vježbe i studije slučajeva iz IT prakse u brojnim komunikacijskim kanalima kojima se sudionici služe: osobni kontakt, e-mail, online pozivi i konferencije, telefon.

ITO treneri

Treneri imaju dugogodišnje uspješno iskustvo u radu na softverskim i IT projektima, kao i u edukaciji ovih ciljanih skupina. Visoka razina prihvaćenosti ovih trenera od strane sudionika je jedan od glavnih oslonaca uspjeha ovog edukacijskog programa i njegove primjenjivosti u svakodnevnom radu.

Struktura programa

Program je strukturiran u nekoliko modula uz mogućnost individualnih sati s mentorom. Moguće su specifične kombinacije za potrebe tvrtke, bilo u sadržaju, bilo u duljini programa.

Osnovni program

M1: Osnove učinkovite komunikacije  - 1 dan

M2: Učinkovit utjecaj kroz komunikaciju – 1 dan

M3: Učinkovita komunikacija u praksi – 1 dan*

Napredni moduli

M4: Timski rad – 1 dan

M5: Davanje i primanje povratne informacije- ½ dana

M6: Upravljanje konfliktima- ½ dana

M7: Liderske vještine za voditelje projekata- 2 dana
Individualni mentorski sati (live ili online, po potrebi)

*Za pojedine module preduvjet je prethodno pohađanje određenih drugih modula

Kada se ovaj program provodi kao in-house edukacija, sadržajem se i trajanjem prilagođava potrebama kompanije i  tako osigurava maksimalna korist ulaganja.

Pridružite se kompanijama kojima smo dugogodišnji partneri u razvoju njihovih ključnih resursa.

Za sve informacije o mogućnostima provođenja ovih programa u vašoj kompaniji, molimo pošaljite nam upit za program!

 

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Unesite broj telefona kako bi Vas brže kontaktirali

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi