Vještine uspješnog prezentiranja

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: Na upit
EduCentar cijena: Od 2.300 kn + PDV

Naziv: Mapa znanja

Kategorija: Tečajevi

Opis

Svrha seminara

„A sada prepuštam riječ...“ Trenutak je stigao. Red je na Vama. Vrijeme je da se dokažete. Publika gleda u Vas sa zanimanjem, znatiželjno iščekujući što imate za reći. Govoriti – inače tako lako u svakodnevnim situacijama – odjednom postaje teško. Ne možete se sjetiti što ste namjeravali reći! Osjećate se kao da Vam je prvi dan u školi.

Ovaj će trening učiniti puno više nego Vam samo pomoći da savladate svoj strah od nastupa. Pomoći će Vam da se usredotočite na svoje slušatelje umjesto na sebe. Naučit ćete da kako napraviti prezentacije koje su učinkovite, koje privlače i plijene pažnju slušatelja.

Naučit ćete koja ključna pitanja trebate postaviti sebi prilikom pripreme prezentacije, tako da na kraju možete reći da ste uspješno izveli prezentaciju koju ste sami pripremili, te napravili odličan posao! Spremni ste za sljedeću.

Namjena

Seminar je namijenjen menadžerima, savjetnicima, zaposlenima u prodaji, kao i svim zaposlenicima koji su u prilici prezentirati pred većom ili manjom publikom.

Način realizacije

Ovaj interaktivni trening sastoji se od niza teorijskih informacija, razmjena povratnih informacija i praktičnih vježbi. Iza svake vježbe slijedi feedback, a na kraju treninga svaki polaznik dobiva snimke sa svim svojim prezentacijama. Svaki polaznik u prilici je vježbati svoje prezentacije više od šest puta tijekom treninga. Na taj način polaznici postaju vješti u prenošenju jasne i dobro osmišljene poruke svojoj publici kako bi ostvarili rezultat koji žele. Nakon treninga napredak u vještina prezentiranja je izuzetan.

Raspored seminara

 • I dio od 09:00 do 12:15 (pauza 15 min.)
 • od 12:15 do 13:15 ručak je organiziran u hotelu Sheraton
 • II dio od 13:15 do 16:00 (pauza 15 min.)

Iz programa seminara

 • Učinkovita priprema prezentacije
 • Kakva struktura prezentacije će dovesti do najvećeg uspjeha?
 • Predstavljanje sebe i svoje kompanije ili proizvoda
 • Predstavljanje teme na domišljat i uspješan način
 • Kako koristiti vizualna pomagala?
 • Kako se nositi s napetošću i stresom?
 • Kako odgovarati na primjedbe i pitanja?
 • Što kada nastupi tišina?
 • Kako se nositi s eventualnim provokatorima iz publike?
 • Balansiranje odnosa sa slušateljima
 • Neverbalna komunikacija
 • Koja završna riječ najbolje pristaje cilju Vaše prezentacije?
 • Kako primiti aplauz?

Po završetku ovog intenzivnog treninga polaznici će:

 • Kvalitetno pripremiti prezentaciju temeljem publike
 • Izvesti prezentaciju koja je učinkovita i plijeni pažnju
 • Privući i zadržati pažnju publike
 • Uspješno koristiti različite alate prilikom prezentacije
 • Nositi se s neočekivanim situacijama
 • Poboljšavati svoju izvedbu sa svakom sljedećom prezentacijom

Predavač

Mario Buljan nakon više od 20 godina radnog iskustva na širokom spektru poslova i projekata u 2009. pokrenuo je otvaranje DOOR Training podružnice u Hrvatskoj, organizirao prilagodbu trening programa domaćem tržištu te edukaciju tima trenera. Iza sebe ima višegodišnje iskustvo u isporuci treninga iz različitih poslovnih područja i tisuće zadovoljnih polaznika. Certificiran je za isporuku velikog broja treninga iz područja prodaje, voditeljskih vještina, kreativnosti i inovativnosti, kao i mnogih drugih vještina osobnog razvoja. Od užih specijalnosti, Mario se ističe u treninzima pregovaračkih vještina i prodaje, te uspješno pomaže HR menadžerima ovladati vještinama mjerenja učinka edukacije na organizaciju kako bi prikazali vidljive i mjerljive rezultate te ROI (Return on Investment) na edukaciju. Također ima veliko iskustvo u proces uvođenja kulture proaktivne odgovornosti (accountability) zaposlenika u organizacijama, s ciljem ostvarivanja ključnih organizacijskih rezultata. Ovaj trenersko-konzultantski pristup, do sada je uspješno implementirao u suradnji s upravama i vodećim menadžmentom nekoliko kompanija u Hrvatskoj.

Nakon uspješnih sedam godina koje je proveo kao direktor i poslovni trener u DOOR Training Hrvatska, početkom 2016. godine Mario pokreće agenciju za digitalno učenje eWyse i svoje djelovanje usmjerava na međunarodno tržište razvoja elearning rješenja. Iz područja elearninga, a temeljem dosadašnjeg iskustva u području organizacijske kulture, eWyse agenciju usmjerava u digitalnu transformaciju imajući u vidu organizacijsku kulturu kao „živi organizam“ koji direktno proizvodi organizacijski rezultat.

Mario pomaže kompanijama u svim poslovnim sektorima, velikim dijelom u bankarskom sektoru, sektoru FMCG proizvođačke i retail industrije, proizvodnim i uslužnim kompanijama raznih profila od farmaceutike do financija. Od njegovih međunarodnih i regionalnih klijenata možemo izdvojiti Unicredit group, Raiffeisenbank, Ernst & Young, Loreal, Sony, Zoetis, Roche, Vetropack group, i mnoge druge.

Spoj Mariovog dosadašnjeg iskustva, znanja i radnog entuzijazma uz snažnu trenersku predanost i usmjerenost prema polaznicima garantira vam da ćete na njegovim treninzima i radionicama ostvariti  uporabnu vrijednost za sebe koju ćete moći uspješno kapitalizirati na poslovima na kojima radite.

Vrijeme

četvrtak i petak, od 9:00 do 16:00

Mjesto

Hotel Sheraton, Kneza Borne 2, Zagreb

Kotizacija

2300,00 HRK
U cijenu nije uračunat PDV.

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.