Jezični tečaj: Engleski u Portugalu

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: Na upit
EduCentar cijena: Od 14.825 kn + PDV

Naziv: Integraledu

Kategorija: Tečajevi

Opis

Uzrast: 12 -18 g.

Engelski

Datum početka: 3. srpanj – 14. kolovoz

Razine: А1 - C2

Grupe: do 12 osoba

Cijena u kunama od:

14 825 kn

Cijena uključuje:

  • Smještaj u učeničkom domu
  • Puni pansion (topli obrok)
  • 24 šk. sati engleskog tjedno
  • Ispit, nastavne materijale, diplomu
  • Korištenje školskih prostorija
  • Cjelodnevne i poludnevne izlete svaki tjedan
  • Organizirane aktivnosti
  • Pranje robe 2 puta tjedno
  • Transfer od/do zračne luke Faro ili Lisabon između 10 i 18 sati u dane putovanja
  • 24 sata telefon za hitne pozive

Grad

Škola se nalazi u malom obalnom mjestu Lagoi na jugu Portugala. Lagoa ima oko 6000 stanovnika i nalazi se blizu Fara glavnog grada najjužnije portugalske regije Algarve. Niske cijene, lokalni gastronomski specijaliteti, proizvodnja vina, prekrasne plaže i kulturne znamenitosti privlače sve više turista u regiju. Međunarodna zračna luka Faro nalazi se na 40 minuta udaljenosti, a ona u Lisabonu – na malo više od dva sata.

Škola

Osnovana je 1972. god., a osnovali su je lokalni stanovnici na čelu s Paulom i Evom Schelfhaut. Njihov je osnovni cilj bio osigurati mogućnost kvalitetnog obrazovanja djeci iz regije. S vremenom je njihov projekt uzeo maha pa je škola postala međunarodno poznata te je stekla odličnu reputaciju. Jezične službe i veliki broj raznolikih akademskih programa razlog su što se trenutačno u školi obrazuju učenici iz više od 30 zemalja. Kampus se rasprostire na površini od 10 hektara i uključuje školske zgrade sa 40 učionica, znanstvenim laboratorijem, umjetničkim studijem, glazbenim kabinetom, računalnom prostorijom s pristupom internetu, kabinetom za dizajn i tehnologiju, knjižnicom, kuhinjom, menzom, zdravstvenim centrom.
Škola raspolaže s odličnim sportskim sadržajem koji uključuje nogometno igralište, tri terena za mali nogomet, tri odbojkaška i košarkaška igrališta, dva teniska terena, atletsku stazu, gimnastičku dvoranu, karate studio, pistu za brzo klizanje, teren za badminton te vanjski bazen.

Tečajevi

Osnovni tečaj
Nastava uključuje 24 školskih sati engleskog tjedno. Obrazovanje uključuje ‘’europske’’ satove koji obrađuju teme povezane s poviješću; umjetnošću, državom i ljudima; svakodnevnim životom. Po dolasku, polaznici polažu testza određivanje razine poznavanja jezika. Profesori koji rade u školi tijekom godine predaju u International School of the Algarve. Naglasak je na gramatici, a najviše na izgradnji samouvjerenosti polaznika pri korištenju stranog jezika u svakodnevnim situacijama. Upravo zbog toga, učenike se usmjerava da govore na engleskom, ne samo na nastavi, nego i za vrijeme izvanškolskih aktivnosti i na izletima.

Smještaj

Polaznici se smještaju u učenički dom koji pripada školi, a ima kapacitet za primanje 60 djece. Dječaci i djevojčice smještaju se u različitim krilima zgrade. Sobe su dvokrevetne ili jednokrevetne s vlastitim sanitarnim čvorom, sefom i pristupom bežičnom internetu. Prehrana je organizirana na bazi punog pansiona. Na izletima, ručak se nalazi u paketima, a sadrži sendvič, voćku, lagani desert i piće. U slučaju posebne prehrane, moguće je servirati hranu koja se preferira. Osoblje je na raspolaganju polaznicima 24 sata, a u slučaju potrebe, može se osigurati liječnički pregled ili posjet domu zdravlja.

Sport

Raznolik sportski sadržaj centra nudi mogućnost treniranja dosta sportova, kao što su nogomet, brzo klizanje, badminton, plivanje, stolni tenis, košarka, vaterpolo, odbojka, snooker, košarka i dr.

Slobodno vrijeme

Organizirane izvanškolske aktivnosti uključuju organizaciju diskoteke, roštilj, karaoke, gledanje filmova, večer talenata, igranje lovice i dr.

Izleti

Svakog tjedna se za sve polaznike organizira cjelodnevni izlet. Neke od destinacija koje se posjećuju su: Silves Castle, Water Park, Medieval Fair ili Sea Life Park.

 

 

 

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi