Što se da, to se više ne vraća! Ili?

Programi za menadžment i vodstvo

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: Na upit
EduCentar cijena: Na upit

Naziv: Cognita d.o.o.

Kategorija: Poslovna edukacija Kategorija: On-line edukacija

Opis

Program za menadžment i vodstvo uključuje sljedeće dostupne resurse, koje možemo podijeliti u nekoliko skupina:

E-learning tečajevi i drugi resursi

E-learning tečajevi vodeće svjetske kompanije Skillsoft uključuju dva posebna kurikula za menadžere i vodstvo kompanija:

  • Management curriculum – uključuje 109 e-tečajeva
  • Leadership curriculum – uključuje 47 e-tečajeva.

Tečajevi (E-learning courses) su "klasični" e-learning tečajevi, strukturirani i slijedni materijali za samostalno učenje. Svaki tečaj uključuje i pripadajući test za ocjenu usvojenog znanja. Osim "klasičnih" e-tečajeva, dio materijala je u obliku role play interaktivnih simulacija (Challenge Series i Simulations) i edukativnih filmića (Business Impact). Dostupne tečajeve potražite u našem cjelovitom katalogu desno u rubrici Korisni linkovi / Katalog e-learning tečajeva.

Kolekcije unutar online biblioteke Books24x7

Radi se o kolekcijama BusinessPro (poslovne knjige, preko 10.000 naslova) i tzv. Executive kolekcije: Exec summaries (zbirka sažetaka najvažnijih poslovnih knjiga) i Exec blueprints (najbolje prakse i strateška pitanja, većinom za viši menadžment). Executive kolekcije većinu naslova, osim u formatu za čitanje, sadrže i u audio formatu.
Books 24x7 je najveća svjetska poslovna online biblioteka s preko 60.000 naslova. Biblioteka se sastoji od desetak kolekcija, a funkcionira na način da korisnik dobije pretplatu na pojedine kolekcije u trajanju od godinu dana. U tom periodu korisnik može pristupati kolekciji svim naslovima unutar odabrane kolekcije i svim knjigama koje će se objaviti unutar te godine dana. Knjige su na engleskom jeziku, a u biblioteku se na tjednoj bazi dodaju novi naslovi poznatih svjetskih autora i izdavača, praktički u isto vrijeme kada se knjige pojavljuju u knjižarama. Više o biblioteci i kolekcijama možete pronaći u izborniku E-learning sadržaji, Biblioteka online knjiga - Skillsoft Books 24x7.

Video kolekcije

Osim kolekcija knjiga i sažetaka, Books24x7 sadrži dvije kolekcije Leadership Channel i 50 Lessons koje sadrže ukupno preko 4.000 različitih video snimki, od snimki cijelih predavanja pred publikom u trajanju 30-90 minuta, preko predavanja snimljenih ekskluzivno za kolekciju, do kraćih, tzv. Quick Talks snimki u trajanju 1-5 minuta o nekom problemu ili pitanju. Sudionici i predavači su poznati svjetski poslovni ljudi i menadžeri.
Zbirka uključuje sadržaje različite duljine, od 2 do 90 minuta:

  • snimljena javna predavanja
  • snimke predavanja održanih specijalno za kolekciju
  • Focus LDC Business Autor QuickTalks - zbirka kratkih video zapisa poslovnih autora kao što su Stephen Covey, Gary Hamel, Linda Hill...
  • LDC Executive QuickTalks - zbirka kratkih video zapisa najboljih razmišljanja vodećih rukovoditelja, kao što su Jeff Immelt, Anne Mulcahy, Sir Howard Stringer, Bill Ford, Jr., Ron Meyer i drugih današnjih ponajboljih poslovnih lidera i praktičara
  • LDC Consultant QuickTalks - zbirka kratkih video zapisa vodećih konzultanata poput Mercer, BCG i Deloitte...
  • 1.500 intervjua s poslovnim liderima.
    Jack Welch ima i svoju posebnu kolekciju (Jack Welch's Way), ali ona je dostupna na upit.

Knowledge centers

Radi se o tematskim portalima koji sadrže niz različitih resursa na neku temu. Između ostalih, postoje Management KC i Leadership KC portali. Svaki KC uključuje tečajeve (uz one iz Management i Leadership curriculuma, još i niz drugih), interaktivne resurse, dvadesetak knjiga, aktualne članke i sl. Tablicu s popisom uključenih resursa (po temama) možete pronaći desno u rubrici Korisni linkovi, KnowledgeCenter Content Document.xlsx.

Leadership KC prventstveno je namijenjen za nove lidere, zaposlenike koji uče o vođenju ili primjeni vještina vođenja, srednji menadžment i sl.

Leadership Advantage (SLA)

Skillsoft Leadership Advantage je skup portala znanja sličnih Knowledge centers portalima. SLA je također namijenjen razvoju kompetencija menadžera i lidera na svim razinama, a posebno je prilagođen executive-level menadžmentu.

Sadrži četrdesetak programa koji se licenciraju zajedno, a od kojih se svaki otvara kao poseban portal. Na portalu pojedinih programa nalaze se linkovi "da li je to za mene", brzi (fast) i puni (full) program i na kraju dio za testiranje. Prosječno vrijeme prolaska kroz puni program je 2 sata, a program se sastoji od niza manjih, kraćih resursa za pogledati, poslušati ili pročitati.

U sklopu SLA nema tečajeva, već se programi baziraju na Quick Talk video zapisima, te Exec Summaries i Exec Blueprints kolekcijama. U dijelu za testiranje, nalaze se uobičajeni testovi, ali i interaktivni resursi poput onih iz Challenge Series. U prilogu se nalazi tablica s uključenim resursima. Tablicu s trenutno dostupnim resursima potražite desno u rubrici Korisni linkovi, SLA 2.0 Asset List.xls.

Za sve gore navedene proizvode moguće je osigurati probne pristupe.

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.