Biblioteka online - Skillsoft Books24x7

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: Na upit
EduCentar cijena: Na upit

Naziv: Cognita d.o.o.

Kategorija: Tečajevi Kategorija: Poslovna edukacija Kategorija: On-line edukacija

Opis

Books 24x7 je najveća svjetska online biblioteka s preko 45.000 naslova. Uz samo nekoliko klikova mišem, možete dohvatiti i pretražiti veliku kolekciju sadržaja vodećih svjetskih izdavača u poslovnom, tehnološkom i ostalim područjima. 

Books 24x7 odlikuje raznolikost opcija, jednostavnost korištenja, mogućnost pretraživanja na razini članaka, kao i mogućnost komunikacije i personalizacije.
 
Aktivacijom servisa Books 24x7 ostvarujete neograničeni jednogodišnji pristup svim sadržajima unutar odabrane kolekcije, kao i automatski pristup svim novim naslovima koji se objave u kolekciji tijekom godine, bez dodatnih troškova. 
 

Što servis može pružiti?

 • ciljanu i brzu pretragu
 • Ako ste barem jednom koristiti tražilicu, onda vam je poznato koliko je frustrirajuće dobiti milijune različitih rezultata na samo jedan upit.
 • povjerenje u informaciju
 • Ne morate brinuti od kud je podatak došao i da li je točan - biblioteka sadrži naslove svjetski poznatih autora i izdavača.
 • uštedu vremena i novca
 • "Knjige koje koristim u prosjeku koštaju između 250 i 400 kuna. Online knjigama štedim novac i vrijeme. Osim toga, servis mi daje i pregled knjiga koje ne bih ni kupio nego samo proučio."
 • organizaciju vlastite baze sadržaja unutar servisa, dijeljenje sadržaja unutar grupe, integriranje servisa u treninge...
 • dostupnost u svakom trenutku i s bilo kojeg mjesta
 • "Servis je posebno koristan ako ne možete doći do kvalitetne tehničke literature."

Kolekcije sadrže:

 • preko 45.000 profesionalnih knjiga svjetskih izdavača i autora / Apress, IBM Press, John Wiley & Sons, McGraw-Hill Osborne, Microsoft Press, MIT Press, Wrox Press, AMACOM, ASTD, Berrett-Koehler, Harvard Business School Press, Jossey-Bass, Oxford University Press, Ken Blanchard, W.Chan Kim, Ram Charan...
 • sažetke najznačajnijih poslovnih knjiga
 • video predavanja uživo i smimljene zapise eminentnih mislioca i poslovnih lidera
 • najbolje prakse vodećih 5000 kompanija svijeta
 • potpune izvještaje i sažetke poslovnih analiza.

Pregled kolekcija

ITPro

Dizajniran za IT profesionalce koji moraju držati korak s novim tehnologijama kao što su programski jezici, metodologije programiranja, network security, telekomunikacijski protokoli, strategije upravljanja u IT-u itd. Biblioteka sadrži više od 17.000 naslova i idealna je za developere, web specijaliste, mrežne i sistemske administratore, programere, administratore baza podataka, IT menadžere, tehničare, tehničku podršku i produkt menadžere.

BusinessPro

Više od 13.000 naslova koji pokrivaju teme kao što su vođenje timova i organizacija, izrada poslovnih planova, vještine intervjuiranja i pregovaranja, prodajne vještine, vođenje projekata itd. Korisnici mogu biti iz svih disciplina koje se oslanjaju na menadžerske i poslovne vještine - prodaja, ljudski potencijali, marketing, voditelji projekata, menadžment i sl.

Office Essentials

Više od 1.200 naslova koji pokrivaju standardne Microsoft Office aplikacije kao što su Microsoft Word, Microsoft Excel i druge.

EngineeringPro 

Više od 5.800 naslova koji su relevantan izvor informacija o inženjerskim tehnologijama, temeljnim teorijskim saznanjima iz oblasti zračnog, kemijskog, civilnog, telekomunikacijskog, software inženjerstva itd. Kolekcija se izvrsno nadopunjuje sa Six Sigma metodologijama, inženjerskim menadžmentom, matematičkim znanostima, područjima koja se bave sigurnosno-zdravstvenom problematikom, telekomunikacijama...

Summaries
 • 1.800 sažetaka najprodavanijih poslovnih knjiga.
 • Tridesetak best-of-the-best knjiga godišnje.
 • Audio snimke autora.
FinancePro

Kolekcija od preko 2.000 naslova, koja bi trebala biti pri ruci svakom financijeru. Sadrži sve potrebne i ključne financijske i računovodstvene informacije, tekstove o standardima, upravljanjima rizicima, procedurama audita itd.

Leadership Development Channel & 50 Lessons

Jedinstvena kolekcija video materijala koja u sklopu servisa pruža izvrsnu nadopunu formalnom i/ili neformalnom učenju, poduci i usavršavanju. Kolekcija je namijenjena menadžerima i liderima, a radi se o edukativnom online rješenju koje kombinira interaktivne online događaje "uživo" i snimljene video materijale u kojima sudjeluju svi poznati svjetski gurui iz leadership i menadžment područja. LDC uključuje preko 3.200 video materijala, a kolekcija 50 Lessons preko 1.500 intervjua od oko 300 najcjenjenijih svjetskih poslovnih lidera. Video lekcije u trajanju od nekoliko minuta donose kratke, zanimljive i u formi naracije ispričane dojmljive osobne priče istaknutih poslovnjaka, stečena tijekom dugogodšnjega rada. Kratke video lekcije koje prenose snažne poruke namijenjene su prvenstveno poslovnoj publici.
 

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.