OPEN PM² – Upravljanje projektima (EU standard)

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: Na upit
EduCentar cijena: 1.899 kn + PDV

Naziv: ZŠEM Poslovna akademija

Kategorija: Poslovna edukacija

Opis

 

OPIS SEMINARA:

Upravljanje projektima je strateška grana organizacije svakog projekta. Uz tri najveće svjetske organizacije za upravljanje projektima (PMI, IPMA, PRINCE2), Europska Unija je razvila svoju metodologiju koju je neophodno koristiti u projektima koje EU financira ili sufinancira. Uspješnost projekta značajno zavisi od pravilne primjene metodologije u svim fazama projekta (inicijacija, planiranje, izvođenje, nadgledanje i kontrola te zatvaranje). Ovaj seminar će pokriti sve faze projekta i sve specifičnosti OPEN PM² metodologije, uključujući i artefakte koje metodologija sadrži, organizacije i uloge na projektima, te različita okruženja u kojima se projekt izvodi. Seminar nije vezan za specifične projekte (npr. IT, građevina, farmaceutika, financije), već pokriva sve industrije.

KORISTI KOJE SEMINAR PRUŽA POLAZNICIMA:

Ovaj program je od izuzetne koristi za sve polaznike jer će kroz njega biti objašnjeno kako se treba planirati i voditi projekte prema standardima EU, te time smanjiti mogućnost propasti projekta, a povećati mogućnost dobivanja istog na natječajima. Polaznici će proširiti svoja znanja iz standardnih područja kao što je razlikovanje vodopadnog i agilnog modela, usporediti različite metodologije i primijeniti stečena znanja u svakodnevnom upravljanju projektima

PO ZAVRŠETKU SEMINARA, POLAZNICI ĆE:

  • se osposobiti za analizu, inicijaciju, planiranje, izvođenje, nadgledanje i kontrolu projekta
  • znati primijeniti pravilnu dokumentaciju na svakoj fazi projekta
  • znati koje uloge su bitne na projektima i koje razine odgovornosti nosi pojedina uloga
  • moći sami planirati projekt, upotrijebiti dobivenu dokumentaciju te samostalno voditi projekt prema standardima propisanim od EU
  • biti u stanju koristiti set dokumentacije koje će dobiti po završetku ovog programa.

KOME JE SEMINAR NAMIJENJEN:

  • voditeljima projekata iz svih grana industrija
  • članovima tima
  • naručiteljima i isporučiteljima projekata

NAČIN IZVOĐENJA SEMINARA:

  • prezentacija i međusobna razmjena znanja i iskustava među polaznicima

PREDAVAČ:

Nenad Trajkovski završio je elektrotehnički fakultet u Zagrebu. Od početka karijere bavi se vođenjem složenih projekata te organizacijom događanja i velikih međunarodnih konferencija. Ima više od 25 godina iskustva na vođenju projekata i organizaciji konferencija, kao što su SPC ADRIATICS, PMI-FORUM, MICROSOFT KONFERENCIJE. Redovni je predavač na konferencijama: MS WINDAYS, MS SINERGIJA, MS VIZIJA, MS NETWORK, DEVARENA, ADVANCED TECHNOLOGY DAYS, MS COMMUNITY. Radi kao voditelj projekata i trener za upravljanje projektima, rizicima i posebno upravljanje događajima. Višestruko je nagrađivan predavač u regiji. Ima međunarodne certifikate, kao što su: PMP (Project Management Professional), PMI-RMP (Risk Management Professional), PMI-ACP (Agile Certified Practicioner), MCP (Microsoft Certified Professional), MCT (Microsoft Certified Trainer), MCTS (Microsoft Certified Technology Professional), MVP (Microsoft Most Valuable Professional).

INFORMACIJE I PRIJAVE:

Prijave traju do 14.03.2019. Broj mjesta na seminaru je ograničen.

Cijena seminara iznosi 1.899,00 kn + PDV. U iznos su uračunati materijali za seminar, konzultacije s predavačem nakon seminara, 1 mjesec neograničenog pristupa stručnoj literaturi u digitalnom obliku na www.ebook024.com, diploma, ručak i osvježenje.

Ako se prijavite do 04.03.2019., dobivate 15% popusta na redovnu cijenu (1.615,00 kn + PDV), a ako se prijavite u paru, nudimo Vam 25% popusta na obje kotizacije.

Za dvije kupljene kotizacije, treću dobivate GRATIS (isključivo za prijave do 04.03.2019.)*

*Popusti se ne zbrajaju.

Kotizacija se uplaćuje najkasnije 3 radna dana prije početka programa. Otkazivanje sudjelovanja na skupu moguće je jedino pisanim putem na e-mail adresu info@zsemacademy.hr najkasnije 5 radnih dana prije početka programa. Sudionici koji su odustali nakon tog roka ili ne prisustvuju programu, nemaju pravo na povrat kotizacije i dužni su platiti punu naknadu. Ako prijavljeni sudionik ne može sudjelovati na programu, može poslati drugog zamjenskog sudionika. ZŠEM – Poslovna akademija d.o.o. zadržava pravo otkazivanja – u ovom slučaju, naknada se vraća u cijelosti. Ispunjavanjem i slanjem obrasca prihvaćate ove odredbe i opće uvjete. Podatke koje ste naveli mogu se upotrijebiti u našim promotivnim aktivnostima i ni u kome slučaju neće biti dani trećima. Vaše podatke po vašem zahtjevu možemo promijeniti ili izbrisati.

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Unesite broj telefona kako bi Vas brže kontaktirali

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi