Korporativno lobiranje – stvaranje povoljnijeg regulatornog okvira

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: Na upit
EduCentar cijena: 899 kn + PDV

Naziv: ZŠEM Poslovna akademija

Kategorija: Poslovna edukacija

Opis

OPIS SEMINARA:

Seminar je predviđen za predsjednike uprava, članove uprava i one koji donose odluke o tome žele li proaktivan ili defanzivan odnos svoje kompanije prema državnim institucijama. U slučaju da se želite uključiti i ne čekati da se stvari dogode, ovaj seminar otvorit će vam vrata u široki prostor korporativnog lobiranja koji je u Hrvatskoj u potpunim začecima i percipiran kao nepostojeći. Po završetku seminara, polaznici će imati uvid u različite modele lobiranja koristeći najmodernije metode i tehnike koje se koriste u centrima moći kao što su Bruxelles i Washington.

KOME JE PROGRAM NAMIJENJEN?

  • predsjednicima uprava
  • članovima uprava
  • direktorima
  • vlasnicima tvrtki.

NAČIN IZVOĐENJA SEMINARA:

  • praktični primjeri
  • studije iz realnog sektora.

PREDAVAČ:

Natko Vlahović vlasnik je tvrtke VLAHOVIĆ GRUPA d.o.o. prve specijalizirane firme za poslovno lobiranje u Hrvatskoj i Bruxellesu. Od 2008. do danas obnašao je različite dužnosti u Hrvatskom društvu lobista. Natko je 2005. godine postao prvi akreditirani hrvatski lobist jedne poslovne asocijacije u Europskom parlamentu.  Prije pokretanja vlastitog biznisa radio je sedam godina za Hrvatsku obrtničku komoru kao lobist i voditelj ureda u Bruxellesu. Sudjelovao je u lobiranju i akviziciji mnogih europskih i regionalnih projekata i savjetovao domaće i strane organizacije. Bio je aktivno uključen u pregovarački proces RH i Europske unije. Proteklih 17 godina organizirao je i vodio mnoge domaće i međunarodne projekte na najvišoj državnoj razini. Suosnivač je prve poslovne udruge koja se bavi lobiranjem za hrvatske poslovne interese u Bruxellesu – Croatia EU Business Council. Početkom 2012. godine usavršavao se u najvećoj američkoj lobističkoj firmi Patton Boggs, LLP u Washingtonu. Poslovnu karijeru započeo je 1999. godine u Veleposlanstvu Republike Hrvatske u Sjedinjenim Američkim Državama, radeći na poslovima odnosa s javnošću i gospodarske promocije.

  1. završio je Klasičnu gimnaziju u Zagrebu.

Ko-autor je knjige „Profesionalni lobist“ i kontributor u knjizi „Lobbying in Europe
1999. diplomirao je s najvišim počastima (summa cum laude) političke znanosti i međunarodne odnose na St. Francis College u New Yorku, SAD.

2005. na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu završio je stručni poslijediplomski studij iz područja hrvatskog političkog sustava i upravljanja u državnoj upravi.

2006. završio je stručni poslijediplomski studij iz područja menadžmenta i poslovnog upravljanja (Executive MBA) na poslovnoj školi Bled u Sloveniji (IEDC-Bled School of Management).
2011. završio je The Public Affairs and Advocacy Institute na American Univeristy u Washingtonu

INFORMACIJE I PRIJAVE:

Prijave traju do 21.03.2019. Broj mjesta na seminaru je ograničen.

Cijena seminara iznosi 899,00 kn + PDV.

Za dvije kupljene kotizacije, treću dobivate GRATIS (isključivo za prijave do 11.03.2019.)*

*Popusti se ne zbrajaju.

Kotizacija se uplaćuje najkasnije 3 radna dana prije početka programa. Otkazivanje sudjelovanja na skupu moguće je jedino pisanim putem na e-mail adresu, najkasnije 5 radnih dana prije početka programa. Sudionici koji su odustali nakon tog roka ili ne prisustvuju programu, nemaju pravo na povrat kotizacije i dužni su platiti punu naknadu. Ako prijavljeni sudionik ne može sudjelovati na programu, može poslati drugog zamjenskog sudionika. ZŠEM – Poslovna akademija d.o.o. zadržava pravo otkazivanja – u ovom slučaju, naknada se vraća u cijelosti. Ispunjavanjem i slanjem obrasca prihvaćate ove odredbe i opće uvjete. Podatke koje ste naveli mogu se upotrijebiti u našim promotivnim aktivnostima i ni u kome slučaju neće biti dani trećima. Vaše podatke po vašem zahtjevu možemo promijeniti ili izbrisati.

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi