Back-end developer - online

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: 245 sat(i)
EduCentar cijena: Na upit

Naziv: Otvoreno učilište Algebra

Kategorija: Tečajevi

Opis

Pohađajte nastavu s radnog mjesta ili vlastitog doma!

Znate li da u Algebri možete pohađati programe obrazovanja i online uživo? Putem platforme Adobe Connect Algebra vam na online predavanjima osigurava vrhunsku razinu edukacije, stopostotnu mogućnost interakcije s predavačem i drugim sudionicima predavanja.

Upoznajte prednosti online pohađanja nastave!

Svako online predavanje u Algebri se snima te je dostupno polazniku u trajanju od 3 dana nakon samog predavanja. Tijekom predavanja polaznicima je na raspolaganju tehnička podrška kojoj se mogu obratiti telefonski u svakom trenutku.
Online predavanja započinje uvodnim predavanjem na kojem se polaznici upoznaju sa sustavom, testiraju svoje internetske veze i upoznaju se s predavačem i drugim polaznicima koji će pohađati s njima online nastavu.
 
Prilikom potpisa ugovora polaznik dobiva slušalice i mikrofon u trajno vlasništvo (headset). Svakom polazniku na kućnu adresu šalje se Algebrin online paket a uključuje nastavni materijale i ostale pogodnosti poput darova i knjižice s popustima.
U slučaju da nije zadovoljan online formatom polazniku je, unutar vremenskog perioda koji uključuje 5 termina online predavanja (20 sati), omogućen povrat novca.
Uvjeri se sam u kvalitetu online edukacije. Zavirite odmah u jednu Adobe Connect učionicu!
 

Postanite Back-end developer

Ključna uloga back-end programera jest osigurati da se podaci ili usluge koje zahtijeva front-end sustav ispravno isporučuju. Back-end programeri također stvaraju i održavaju čitav back-end sustav koji se sastoji od osnovne logike aplikacije, baze podataka, integracije podataka i aplikacija, API-ja i ostalih back-end procesa. Štoviše, back-end programer vrši testiranje i uklanjanje pogrešaka bilo koje back-end aplikacije ili sustava.


Što ćete naučiti?

 • Definirati radno okruženje, služiti se alatima za podešavanje radnog okruženja i postaviti radno okruženje za programiranje Internet aplikacija.
 • Kreirati jednostavne aplikacije i algoritme u skriptnom jeziku PHP.
 • Stvarati baze podataka i povezivati ih s vlastitim aplikacijama.
 • Koristiti napredne metode programiranja u skriptnom jeziku PHP prilikom izrade vlastitih programskih rješenja, razvijati druga programska rješenja vlastitim kodom i koristiti sustave za automatsko testiranje programskog koda.
 • Koristiti radni okvir Laravel prilikom izrade vlastitih programskih rješenja i izrađivati napredna programska rješenja kao što su CMS, ERP i CRM.
 • Koristiti sustave za produkciju i postaviti programsko rješenje na produkcijski server.

Seminari

 • Radno okruženje
 • PHP osnove
 • MySQL osnove
 • Napredno PHP programiranje
 • Radni okvir - Laravel
 • Produkcija

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.