Design Thinking i inovativnost (webinar)

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: Na upit
EduCentar cijena:
350 kn (46,45 EUR) + PDV

Naziv: ZŠEM Poslovna akademija

Kategorija: Poslovna edukacija

Opis

 
  • 14 prosinac 2020
  • 4:00 PM - 5:30 PM
  • 350,00 kn + PDV

ONLINE SEMINAR

Inovativnost usluga i proizvoda u doba digitalizacije poslovanja je odavno nužnost, a ne rijetkost. Kroz poznavanje metode design thinkinga, usvajanje koraka te kroz prepoznavanje što biste mogli poboljšati u poslovanju, ovaj webinar vodit će vas kroz sve faze design thinkinga te ćete uz savjete moći promisliti kako razraditi ideje s članovima vašeg tima.

Način izvođenja seminara:

  • predavanje
  • radionica

Predavač:

Ivija Bernatović, MBA je doktorandica na School of Economics and Business, Sveučilišta u Ljubljani, Slovenija. Direktorica je Centra za poduzetništvo i inovacije pri Zagrebačkoj školi ekonomije i management, gdje je i viši predavač iz kolegija Poduzetništvo, Design Thinking i Upravljanje projektima. Usavršavala se na sveučilištima John Carroll (SAD), St. Ambrose (SAD) I Luxembourg School of Business (Luxemburg). Design Thinking kolegije i radionice držala je studentima University of Sussexa (UK), Universidad de Monterrey (Meksiko), Nanyang Techological University (Singapur), kao i tvrtkama HELB, ali i organizacijama HUP itd. Aktivno prevodi i redaktira knjige iz područja poduzetništva i design thinkinga poput Change by Design (Tim Brown, IDEO), Disciplinirano poduzetništvo (Bill Aulet, MIT), sudjeluje u Erasmus+ sport projektu u izradi metodologija i autorica je nekoliko istraživačkih i stručnih radova.

Informacije i prijave:

Prijave traju do 14.10.2020. Broj mjesta na webinaru je ograničen.

Stara cijena: 499,00 kn  + PDV

Nova cijena: 350,00 kn + PDV. U iznos je uračunato online predavanje, konzultacije s predavačem nakon seminara i 1 mjesec neograničenog pristupa stručnoj literaturi u digitalnom obliku na www.ebook024.com.

 

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.