Preddiplomski studij ekonomija i management

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: 4 godina(e)
EduCentar cijena: Na upit

Naziv: ZŠEM Poslovna akademija

Kategorija: Fakulteti

Opis

OSMIŠLJEN U SURADNJI S NAJBOLJIM HRVATSKIM I INOZEMNIM STRUČNJACIMA SA ZAVIDNIM POSLOVNIM I AKADEMSKIM KARIJERAMA KAKO BI TE PRIPREMILI ZA USPJEŠNU POSLOVNU KARIJERU.

Kroz teoriju i stvarne poslovne izazove studenti stječu primjenjivo znanje. Znanja usvojena na ZŠEM-u nadilaze unaprijed definirana akademska područja, proširujući se na niz relevantnih, a često i interdisciplinarnih područja. Interdisciplinarni pristup pomaže u kreiranju rješenja za budućnost i stvara temelj za uspjehe u različitim područjima.

Kroz četverogodišnji program studenti savladavaju kolegije iz područja ekonomije, managementa, računovodstva, financija, poduzetništva, marketinga i poslovnog prava, koji im pomažu u usmjeravanju budućih karijera. Važno je razumjeti temeljna područja ekonomije kako bi stekli interdisciplinaran uvid te kompetencije potrebne za uspješno vođenje odjela, korporacija, pokretanje vlastite ili preuzimanje obiteljske tvrtke.

Zagrebačka škola ekonomije i managementa, koju je Agencija za visoko obrazovanje ocijenila najboljom hrvatskom visokoobrazovnom institucijom u području ekonomije, uvodi obrazovanje po ‘koncentracijama’ što je postao standard prihvaćen od svjetskih obrazovnih institucija. Studenti ZŠEM-a kroz studij se tako mogu specijalizirati u danas najvažnijim obrazovnim područjima: Međunarodno poslovanje, Digitalni marketing i umjetna inteligencija, Financije i Fintech te Sportski management. Više o koncentracijama možete pronaći na službenoj web stranici.

Studenti mogu upisati preddiplomski studij ekonomije i managementa na hrvatskom ili na engleskom jeziku.

Za upis na Zagrebačku školu ekonomije i managementa potrebno je dostaviti potvrdu o završetku srednjoškolskog obrazovanja i položiti prijemni ispit. Prijemni ispit prijavljuje se putem službene web stranice.

Individualan pristup

Studenti rade u malim grupama što omogućava individualni pristup i jamči visoku kvalitetu obrazovanja. Kroz interaktivne zadatke, projekte, konferencije i posjete tvrtkama, studenti imaju priliku usvojiti znanja i vještine potrebne za prilagodbu u globaliziranom poslovnom svijetu te steći komparativnu prednost na tržištu rada. Tijekom preddiplomskog studija obvezne su dvije stručne prakse u čijem pronalasku studentima pomaže Career Centar. Bentley, Amazon, Rimac, Esplanade, Hugo Boss, Dukat i Franck samo su neke od kompanija u kojima su ZŠEM-ovi studenti radili prakse. 94% ZŠEM-ovih studenata zaposli se unutar godine dana od završetka studija.

Learn from the best

Studenti uče od svjetskih lidera, stručnjaka iz industrije, vrhunskih akademika i poslovnih profesionalaca koji ih formiraju u lidere sposobne za rješavanje najsloženijih izazova.

Svjetska literatura

U cijenu školarine uključena je međunarodno priznata literatura koju koriste i najbolja svjetska sveučilišta. Uz komplet obavezne literature, studenti dobivaju i brojnu dodatnu literaturu poput biografije Elona Muska, osnivača NIKE-a ili knjigu Industrije budućnosti, kako bi konstantno proširivali svoje vidike. Sva literatura dostupna je i u digitalnoj knjižari eBook024.

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.