Xiao Panda – tečaj kineskog za osnovnoškolce

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: Na upit
EduCentar cijena:
330 EUR

Naziv: Lilanich

Mjesto:
Kategorija: Tečajevi Kategorija: On-line edukacija

Opis

Xiao Panda je poseban online tečaj kineskog jezika namijenjen osnovnoškolcima. Ovaj tečaj održava se u malim grupama s najviše 8 polaznika i potpuno je online, pružajući udobnost učenja iz vlastitog doma. Tečaj traje dva semestra, što je ukupno 30 nastavnih sati, a nastava se održava jednom tjedno.

Xiao Panda tečaj kombinira zabavne i interaktivne metode učenja kako bi poticao interes i motivaciju učenika. Kroz raznovrsne jezične aktivnosti, igre, pjesme i interaktivne vježbe, osnovnoškolci će stjecati osnovne vještine u čitanju, pisanju, slušanju i govoru kineskog jezika. Naši stručni nastavnici imaju iskustvo u radu s djecom i pružaju podršku tijekom cijelog tečaja, osiguravajući da svaki polaznik maksimalno iskoristi svoje vrijeme i napreduje u učenju kineskog jezika.

Xiao Panda online tečaj kineskog jezika za osnovnoškolce pružit će dinamično i poticajno okruženje za učenje, s ciljem razvijanja jezičnih vještina i stjecanja osnovnog znanja o kineskom jeziku i kulturi:

  • ugodno i personalizirano iskustvo učenja kineskog jezika u malim grupama do 8 polaznika
  • učenje se odvija putem interneta, pružajući fleksibilnost da pohađate tečaj iz udobnosti vlastitog doma
  • tečaj se sastoji od dva semestra, ukupno 30 nastavnih sati, a nastava se održava jednom tjedno, koristeći popularnu platformu Zoom
  • učenje kineskog jezika odvijat će se kroz razne zabavne i interaktivne aktivnosti poput igara, pjesama i interaktivnih vježbi
  • kroz tečaj, polaznici će razvijati osnovne jezične vještine u čitanju, pisanju, slušanju i govoru kineskog jezika
  • osim učenja jezika, polaznici će biti izloženi i kineskoj kulturi kroz razne jezične materijale i aktivnosti, što će im pomoći da dobiju cjelovitiji uvid u kinesku kulturu i običaje

Pridružite se Xiao Panda online tečaju i otvorite vrata fascinantnog svijeta kineskog jezika i kulture za vaše osnovnoškolce.

Prijavite se: https://www.lilanich.com/kontakt

Cijena: 330 eura

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.