Pripreme za HSK ispit

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: Na upit
EduCentar cijena:
200 EUR

Naziv: Lilanich

Mjesto:
Kategorija: Tečajevi Kategorija: On-line edukacija

Opis

Pripreme za HSK ispit je poseban paket privatnih poduka stručnog kineskog jezika namijenjen svim polaznicima koji se žele pripremiti za HSK ispit, standardizirani ispit za testiranje i ocjenjivanje kineskog jezika kao stranog jezika. Ovaj paket privatnih poduka pruža personalizirano iskustvo učenja koje je prilagođeno vašem trenutnom nivou znanja i ciljevima vezanim za HSK ispit. Naši stručni nastavnici će vam pružiti podršku i voditi vas kroz lekcije koje su usmjerene na razvijanje vještina potrebnih za uspješno polaganje HSK ispita.

Kroz ovaj program imate priliku detaljno proučiti sve aspekte HSK ispita, uključujući vokabular, gramatiku, čitanje, slušanje i pisanje. Nastavnici će koristiti relevantne materijale za pripremu HSK ispita kako biste se upoznali s formatom ispita i stekli samopouzdanje u rješavanju različitih vrsta zadataka.

Paket priprema za HSK ispit uključuje 8 nastavnih sati prilagođenih vašim potrebama i ciljevima. Nastavnici će koristiti relevantne materijale, uključujući uzorke ispita, radne listove, audio i video materijale kako bi vam pružili intenzivnu pripremu za HSK ispit.

Bilo da želite poboljšati svoje rezultate na HSK ispitu, dobiti formalno priznanje svog znanja kineskog jezika ili proširiti svoje poslovne mogućnosti, ovaj program je idealan izbor za vas. Naši stručni nastavnici pružit će vam podršku tijekom cijelog tečaja, pomažući vam da postignete svoje ciljeve i ostvarite uspjeh na HSK ispitu.

Prijavite se: https://www.lilanich.com/kontakt

Cijena: 200 eura

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.