Šangajski Bund – paket privatnih poduka poslovnog kineskog

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: Na upit
EduCentar cijena:
240 EUR

Naziv: Lilanich

Mjesto:
Kategorija: Tečajevi Kategorija: On-line edukacija

Opis

Šangajski Bund je poseban paket privatnih poduka poslovnog kineskog jezika namijenjen odraslim polaznicima koji žele učiti kineski jezik u poslovne svrhe, kao što su poslovanje, turizam, marketing i slično. Ovaj tečaj pruža personalizirano iskustvo učenja koje je prilagođeno individualnim potrebama i ciljevima polaznika.

Neovisno o vašem trenutnom nivou znanja, naši iskusni nastavnici će vam pružiti podršku i voditi vas kroz lekcije koje su prilagođene vašim specifičnim potrebama u poslovnom kontekstu. Ovaj tečaj je fleksibilan i može se prilagoditi vašem tempu učenja i poslovnim obvezama.

Kroz Šangajski Bund, imate priliku usvojiti i unaprijediti sve jezične vještine - čitanje, pisanje, slušanje i govor, fokusirajući se na poslovni kineski jezik. Nastavnici će koristiti relevantne materijale i scenarije iz poslovnog svijeta kako bi vam pružili praktično iskustvo i vještine potrebne za uspješnu komunikaciju na poslovnom kineskom jeziku.

Osim jezičnih vještina, Šangajski Bund vam također pruža priliku da istražite poslovne običaje, etiketu i kulturu u Kini. Nastavnici će vas upoznati s poslovnim protokolom, pregovaračkim tehnikama i kulturnim aspektima koji su važni za uspješno poslovanje s kineskim partnerima.

Paket Šangajski Bund privatnih poduka poslovnog kineskog jezika uključuje 8 nastavnih sati prilagođenih vašim potrebama i ciljevima. Nastavnici će koristiti relevantne materijale, radne listove, audio i video materijale te online resurse kako bi vam pružili temeljno znanje poslovnog kineskog jezika.

Bilo da želite unaprijediti svoje poslovne vještine, proširiti svoje poslovne mogućnosti ili jednostavno komunicirati u poslovnom okruženju, Šangajski Bund je idealan izbor za sve odrasle polaznike. Naši stručni nastavnici pružit će vam podršku tijekom cijelog tečaja, pomažući vam da postignete svoje ciljeve u učenju kineskog jezika u poslovnom kontekstu.

Prijavite se: https://www.lilanich.com/kontakt

Cijena: 240 eura

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.