Xiatian ljetna školica kineskog jezika

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: Na upit
EduCentar cijena:
164,99 EUR

Naziv: Lilanich

Mjesto:
Kategorija: Tečajevi Kategorija: On-line edukacija

Opis

Xiatian ljetna školica kineskog jezika je intenzivni online tečaj namijenjen osnovnoškolcima početnicima, koji se održava početkom kolovoza i traje 3 tjedna. Ovaj tečaj organizira Lilanich online centra za kineski jezik, a nastava se održava tri puta tjedno, u ukupnom trajanju od 3 tjedna i odvija se online putem platforme Zoom.

Ukupno je prihvaćeno najviše 8 polaznika kako bi se osigurala kvaliteta nastave i individualizirani pristup. Program Xiatian ljetne školice usmjeren je na osnove kineskog jezika i namijenjen je polaznicima koji nemaju prethodno iskustvo s kineskim jezikom. Polaznici će se upoznati s osnovnim vokabularom, gramatikom i izgovorom kineskog jezika. Kroz interaktivne vježbe, igre i aktivnosti, polaznici će razvijati svoje slušanje, govor, čitanje i pisanje na kineskom jeziku.

Lilanich online centar za kineski jezik pruža podršku polaznicima putem online materijala, radnih listova i dodatnih resursa kako bi im pomogao u učenju. Nastavnici su kvalificirani i iskusni u poučavanju kineskog jezika osnovnoškolcima, te će pružiti individualnu pažnju i podršku svakom polazniku.

Cilj Xiatian ljetne školice je pružiti osnovnoškolcima intenzivan i usmjeren tečaj kineskog jezika tijekom ljetnih mjeseci. Kroz interaktivnu nastavu i zabavne aktivnosti, polaznici će stjecati samopouzdanje u komunikaciji na kineskom jeziku i razvijati svoje jezične vještine.

Xiatian ljetna školica kineskog jezika pruža jedinstvenu priliku za osnovnoškolce da se upuste u uzbudljivo putovanje učenja kineskog jezika i istraživanja kineske kulture, sve to online, udobno iz vlastitog doma.

Prijavite se: https://www.lilanich.com/kontakt

Cijena: 165 eura

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.