ITO Individuum Team Organisation d.o.o.

About

ITO (Individuum Team Organisation) je osnovan 1993. godine u Beču. Konzultanti ITO-a rade zajedno samo s jednim ciljem – pružiti klijentu što bolju priliku za razvoj ljudskih resursa.

Naš su fokus ljudski potencijali- prepoznajemo potencijale, razvijamo ih kroz individualno prilagođene razvojne programe i pratimo njihov utjecaj na kompaniju.

Raznovrsnost naših iskustava, know-how i vještine nam omogućavaju da svakom klijentu pristupimo individualno i ponudimo im najbolje moguće ideje za njihov razvoj.

ITO uredi osim glavnog ureda u Beču djeluju u više gradova centralne i istočne Europe. U toku 2012. godine, nakon nekoliko godina uspješnog prisustva preko drugih ureda, ITO je otvorio ured u Hrvatskoj, ITO Individuum-Team-Organisation d.o.o.

O ITO-u najbolje govore naše reference – naši partneri širom Europe su ugledne internacionalne i lokalne kompanije, aktivne u svim segmentima poslovanja.

Zašto ITO?

Procjena i razvoj potencijala je ključna usluga naše kompanije. Više od 120 kompanija u 17 zemalja je koristilo i koristi naše usluge. Mnoge od njih su naši dugogodišnji klijenti kojima smo partneri u razvoju njihovih najvrjednijih resursa.

Zahvaljujući stalnom prisustvu u zemljama centralne i istočne Europe, ITO je u mogućnosti ponuditi u Hrvatskoj internacionalni tim sa obiljem iskustva u poslovima procjene i razvojne dijagnostike, te razvoja zaposlenih i organizacije na lokalnom i engleskom jeziku. Po potrebi dostupni su i konzultanti sa znanjem drugih jezika.

Izdvajamo sljedeće iskustvo tima na prostoru Hrvatske, Srbije i Bosne i Hercegovine:

Coca Cola HBC, Henkel Hrvatska, Henkel BH, Wurth Hrvatska, Ferrero Hrvatska, Vipnet, Ecolab, BIPA,  Billa, Global Logic, Vienna Insurance Group Hrvatska, Vienna Insurance Group Bosna i Hercegovina, Vienna Insurance Group Makedonija, NIS, Holcim Srbija, Wurth Srbija, Henkel Srbija, FIAT Srbija, Zastava Automobili/FIAT i drugi, uključujući i brojne projekte za klijente van granica naše regije.